Close sidebar
Close sidebar

Gigi Becali si-a atacat jucatorii dupa remiza FCSB-ului de la CFR Cluj: “Ei nu sunt barbati! Terenul de fotbal nu e dormitor”

Patronul de la FCSB a fost nemultumit de prestatia jucatorilor sai, dupa 1-1 cu CFR Cluj. Printre cei vizati sunt Coman, Nedelcu si Balasa.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Chiar daca FCSB a scos o remiza in deplasarea de la Cluj- Napoca, Gigi Becali a fosc scos din sarite de ceea ce au aratat jucatorii sai. “Bălaşa, ce fotbalist eşti tu, ai 23 de ani, nu ţi-e ruşine? De ce dormi pe teren? N-avem nici fundaşi centrali, nici mijlocaşi! Atacanţi avem, dar noi am pierdut azi din cauza mijlocului terenului. Filip pasa doar la adversar. Când mă gândesc că le dau salarii de 10-15.000 de euro, îmi vine să mă las de fotbal. Nu mai da, mă, pasă doar la adversar! Nedelcule, dormi? Aştepţi să vină adversarul să-ţi ia mingea? Terenul de fotbal nu e dormitor. Am zis să-l forţăm, că am dat 2 milioane de euro pe jucător, dar n-am pe cine să forţez” ,  a declarat Becali la Digi Sport.

“Nu eu îi termin pe jucători.

Ei nu sunt bărbaţi! Când nu e Pintilii, vreau să găsesc şi eu un jucător bun pe acel post. O să jucăm iar cu Junior Morais mijlocaş central, ce să facem? La mijloc trebuie jucători puternici, cu creier. Nu ai mijloc, nu câştigi", Cum să fiu mulţumit?! Am condus cu 1-0 după un cadou primit de la adversari. Am jucat în trei oameni, Stan, Benzar şi Gnohere. 6 jucători trebuiau scoşi.
Nedelcu şi Filip dau doar pase la adversari. Doamne, n-am văzut niciodată un fotbal atât de slab!”,
a mai declarat Becali.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

“Niciodată n-am văzut asta, nici când am pierdut cu Iaşiul în play-off sezonului trecut. CFR e o echipă rănită, e de 100 de ori mai puternică decât ce am văzut azi. Nu mai pot eu de ce a făcut Florinel Coman la gol. Coman bagă ţigări, câte două pachete. E distrus, e mort! El vrea să ajungă fotbalist? Băi, lasă ţigara dacă vrei să fii fotbalist! Are talent, dar „la revedere” dacă nu alergi!”, a mai spus Becali.  

„Şi Lăcătuş fuma, dar ţigările de acum  nu mai sunt ca alea de atunci. Au 35 de substanţe narcotice drogangiste! Te omoară, îţi distrug plămânii. Mi-a spus mie un specialist. Şi-a revenit Coman?! Marchează, mă, gol din 8 metri la ocazia aia, tu aştepţi să-ţi dea pasă adversarul ca să dai gol? Dacă eşti fotbalist, dai gol din 8 metri!”, a incheiat Becali.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI