În vârstă de 30 de ani, Ioan Hora este noul transfer al celor de la FCSB. Atacantul lui Gigi Becali a mai evoluat în carieră la echipe precum CFR Cluj, Pandurii, Gloria Bistriţa, şi este considerat unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga 1.

Din păcate, în ”CV-ul” lui Hora, lucrurile nu stau în totalitate pe roze, dimpotrivă, în trecut, în dreptul lui figurează şi o condamnare la închisoare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Povestea datează din 2010, de pe vremea când jucătorul evolua la Gloria Bistriţa! Pe atunci, Ioan Hora a iscat un scandal uriaş după ce a fost implicat într-un accident auto, în care a lovit un alt autoturism în Piaţa Avram Iancu din Cluj. Fotbalistul a refuzat, pe moment, testul pentru măsurarea alcoolemiei, însă martorii au susţinut că el se afla în stare de ebrietate. Probele de sânge recoltate mai târziu de IML au confirmat mărturiile celor aflaţi la faţa locului! Bărbatul avea o alcoolemie de 1 gram la mie.

Ioan Hora a fost condamnat la puşcărie şase luni cu suspendare condiţionată!

Astfel, cazul lui Hora a devenit şi mai stufos în faţa magistraţiilor! Pe lângă acuzaţiile de conducere sub influenţa alcoolului şi refuzul de a i se testa alcoolemia, procurorii i-au întocmit un dosar şi pentru mărturie mincinoasă!!! ”Jucătorul a spus iniţial că ar fi consumat alcool la un bar, apoi a schimbat declaraţia şi a mărturisit că a băut 150 de mililitri de ţuică împreună cu tatăl său, pe care l-a dus ulterior la aeroport”, au dezvăluit ziarele!

În urma procesului, Ioan Hora a fost condamnat la puşcărie! În 2012, atacantul a primit şase luni de închisoare cu suspendare condiţionată pe o perioadă de doi ani! De atunci însă, el nu a mai avut nici macar o problemă cu legea şi, acum, totul este perfect în viaţa lui privată din acest punct de vedere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si