Close sidebar
Close sidebar

Ginerele lui Florin Salam iese la atac, după ce manelistul a fost dat afară de la o nuntă: „Este numărul 1 peste toți!”

Ginerele lui Florin Salam a lăsat un videoclip pe Facebook, cu scopul de a ilustra cum cântă manelistul abia trezit din somn. Ce mesaj are pentru ce-i care-l critică pe artist.

Estera Maria,

Ginerele lui Florin Salam iese la atac, după ce manelistul a fost dat afară de la o nuntă: „Este numărul 1 peste toți!”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ginerele lui Florin Salam, soțul lui Betty Salam, a sărit în apărarea artistului. Acesta a postat pe pagina personală de Facebook un videoclip în care Florin Salam cântă la acordeon și din voce.

Videoclipul este însoțit de o descriere pe măsură, menită să „ia fața” criticilor apărute în mediul online, după ce manelistul a fost dat afară chiar de naș de la o nuntă. La respectivul eveniment, manelistul a fost dus în casă pentru a se odihni, după ce nașul l-a luat de braț și l-a condus ușor.

Internauții spun că Florin Salam era foarte beat sau foarte drogat.

Citește și: Loredana Chivu, bătută de fostul iubit. Blondina a obținut un ordin de restricție împotriva lui

„Cam așa se aude Florin Salam când abia se trezește... În fine, puteți să vorbiți cât vreți și cum vreți, tot nr. 1 este peste toți și pentru voi care v-ați distrat și încântat de atâta timp”, este mesajul scris de ginerele lui Florin Salam în descrierea videoclipului amintit.

Videoclipul a strâns zeci de reacții pozitive

Oamenii l-au criticat foarte dur pe Florin Salam pe rețelele sociale, iar acum susținătorii artistului îl admiră mai mult decât oricând. În secțiunea de comentarii a videoclipului oamenii și-au așternut cele mai bune gânduri îndreptate către artist.

Citește și: Cristi Borcea, despre bani, secretul tinereții veșnice și relația cu Valentina Pelinel: „În momentul în care iubești, ești gelos!”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Câinii latră, ursul merge! Și ce urs! Regele!”,  a spus cineva.

„Prea talent! Orice ar zice lumea, tot numărul 1 va rămâne! Când nu poți fi la nivelul unui om cu valoare nu îți rămâne decât frustrarea, invidia!”, a mai spus o persoană.

„Nu se mai naște unul ca Florin Salam nici peste 100 de ani!”, a concluzionat un bărbat.

Citește și: Florin Salam le-a dat peste nas celor care l-au criticat pentru apariția sa de la ultimul eveniment: ”Tot numărul unu sunt”

„Păi ce facem aici, stai de 3 ori și nu cânți nimic?!”

@aslan.ciprian2 REGELE FS rupt de drogat nu mai poate canta #foryoupage #fy #fyp #5pasidebine ♬ sunet original- Cerșetorii Tik Tok

Florin Salam  a avut parte de o întâmplare jenantă la o nuntă la care a fost invitat să cânte.

Manelistul era obosit și consumase prea mult alcool. În videoclipul apărut în mediul online, pe Tiktok, lumea spune că s-ar fi drogat.

Deși a încercat să cânte, manelistul a reușit doar să scoată câteva sunete.

Acesta nu a reușit să cânte pentru că, cel mai probabil, oboseala, alcoolul și, după cum spun internauții, drogurile l-ar fi propulsat pe artist într-o altă lume.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Tzancă Uraganu a vorbit despre credință: „Fără Dumnezeu nu se poate nimic”

În videoclip se vede cum artistul este luat de mână de naș, vizibil nervos din cauza stării manelistului care era plătit să cântă, și nu cu sume mici. Nașul i-a reproșat artistului că stătea de trei ore și că nu a reușit să cânte nimic. Bărbatul l-a trimis pe Salam să se odihnească și să revină când se simte mai bine.

Citește și:  VIDEO- Florin Salam și Roxana Dobre și-au „spălat rufele” în plină stradă! Ce s-a întâmplat între cei doi? „Mi-am luat copiii și am plecat, gata”

„Du-te înăuntru, acolo, până îți revii și după aia cânți. Pai ce facem aici, stai de 3 ore și nu cânți nimic?!”, a spus nașul revoltat.

Nașul l-a luat pe manelist de braț și l-a dus până în casă pentru că nu se putea ține pe picioare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI