Soțul uneia dintre fiicele lui Becali a făcut lumină în scandalul în care este implicat. Tânărul a decis să vorbească după ce în spațiul public au apărut informații că acesta a fost prins băut la volan. Bărbatul a recunoscut că a consumat alcool înainte să se urce la volan.

Mihai Teodor Mincu afirmă că a făcut o greșeală, însă nu crede că va ajunge după gratii.

Dosarul în care este cercetat ginerele lui Gigi Becali a fost trimis în instanță.

Citește și: Gigi Becali a fost trimis în judecată. Patronului de la FCSB i se aduc acuzații de fraudă la vot

„Totul este simplu. În urmă cu doi ani, când era încă pandemie, am fost în Herăstrău. Am băut vreo două sticle cu vin. La plecare m-am grăbit, trebuia să ajung la farmacie, astfel că m-am urcat la volan. A fost o greșeală pe care mi-o asum. Sunt conștient că nu trebuia să fac așa ceva. Dar am greșit și merg mai departe. Nu-mi este rușine cu ce fac în viață.

Pe drum, am fost oprit de Poliție. M-a oprit unul de la secție, nu unul de la Rutieră. Am fost la spital, mi s-au luat probe, sânge, tot protocolul. Și mi s-a găsit o alcoolemie de 1.6.

Așa că mi s-a făcut dosar care merge și acum. Oricum, eu conduc și în acest moment, am dovadă de la procuror. Oricum, nu eram drogat, asta să fie clar”, a spus Mihai Teodor Mincu pentru as.ro.

Ginerele lui Becali exclude varianta de a ajunge după gratii

Mihai Teodor Mincu consideră că este o simplă greșeală și nu are de ce să facă pușcărie pentru asta.

„Nu sunt pericol public, dovadă că și acum conduc. Exclud să cred că pot ajunge la închisoare. Repet, am făcut o greșeală, mi-o asum”, a spus Mihai Mincu pentru cancan.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Gigi Becali a fost prădat de hoți

Tânărul este căsătorit cu Teodora Becali și au împreună doi copii. Ei au avut parte de o nuntă ca în poveşti în 2019. Teodora Becali este extrem de fericită în căsnicie şi o arată la fiecare apariție publică.

Fiica lui Becali a strălucit la nunta sa. Teodora a dat naștere unei fetițe în vara anului trecut. Ea impresionează cu forma sa fizică la mai puţin de 10 luni de la momentul naşterii.

Citește și: Gigi Becali, convins că Sfârșitul Lumii e aproape. „Stăpânul lor e Satan. Mi-e frică și mie!”

Tânăra a fost surprinsă de paparazzii spynews.ro. Teodora şi soţul ei au plecat încărcați de cumpărături de la un centru comercial din Bucureşti. Teodora nu a uitat să-şi cumpere şi florile preferate.

Silueta de admirat a proaspetei mămici a fost scoasă în evidenţă de ţinuta aleasă: blugi strâmţi şi o bluză simplă. Pungile pline şi-au găsit loc pe bancheta din spate.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"- radioimpuls.ro

Cei doi au plecat spre casă la bordul unei maşini luxoase, de peste 100.000 de euro. Teodora și Mihai sunt niște părinți fericiți și împliniți.

Citește și: Cine este tânăra despre care s-a zvonit că ar fi fost amanta lui Laurențiu Reghecampf. Apariția care a surprins pe toată lumea: „E gratis”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si