Close sidebar
Close sidebar

Ginerele lui Gigi Becali s-a îmbogățit din afacerile imobilare! Soțul Teodorei Becali a vândut toate duplexurile din compexul său rezidențial! EXCLUSIV

Mihai Mincu, ginerele lui Gigi Becali, a investit într-un complex rezidențial pe care a început să-l construiască în 2019.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mihai Mincu a devenit ginerele lui Gigi Becali în toamna lui 2019, când s-a însurat cu Teodora, cea mai mare din cele trei fiice ale latifundiarului. În primăvara aceluiași an, Mincu a investit în imobiliare, începând să ridice un complex rezidențial format din șase locuințe cu parter și etaj situate în Dobroiești, la marginea Bucureștiului.

Gigi Becali, surprins la o conferință de presă organizată la palatul său

Duplexurile au o suprafaţă utilă de 120 metri pătraţi, un teren de 150 metri pătraţi, trei dormitoare, un living, două băi. Mincu a postat şi un anunţ pe site-urile specializate în tranzacții imobiliare. “Ansamblul rezidenţial este amplasat în Dobroeşti. Proiectul este alcătuit din 6 locuinţe tip duplex beneficiind de spatii verzi si locuri de parcare private.

La baza proiectului FUNDENI VILLAGE RESIDENCE stau patru dintre cele mai importante principii in alegerea unei locuinte: Siguranta!”,  se arată în anunț.

Citeste si: Clinica oncologică a lui Gigi Becali îl ruinează pe afacerist! Gaura financiară provocată de spital este de peste 9 milioane de euro! EXCLUSIV

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Gigi Becali, atac la Duckadam: A câștigat 300.000 euro "fără să lucreze"

Citeste si: Gigi Becali, suspendat patru luni de FRF pentru declaraţii discriminatorii. Ce amendă trebuie să plătească

Ginerele lui Gigi Becali a cerut 142.000 de euro pe un apartament

„Este un ansamblu rezidential inchis. Imprejurimi! Suntem situati intr-o zona dezvoltata, usor accesibila si cu un standard de viata ridicat.Calitate! Am folosit materiale premium cum ar fi (marmura,travertin,granit), sistem de incalzire prin pardoseala. Dezvoltarea unei familii! Casele sunt bine compartimentate, fiecare avand o curte spatioasa. Datorita amplasarii si dimensiunilor generoase ale geamurilor casele beneficiaza de lumina naturala din plin.”, se mai arată în anunţul postat de Mihai Mincu.

Așa arătau duplexurile ridicate de ginerele lui Gigi Becali la începutul construcției

Anunțul a fost activ pe site încă din aprilie 2019. Atunci, un duplex era scos la vânzare cu 142.000 de euro, conform graficului atașat anunțului. De atunci, prețul a scăzut: 139.000 euro în mai 2019, 129.000 euro în septembrie 2019 și 125.000  euro în aprilie 2020.

Până la urmă, ginerele lui Becali a vândut toate cele 6 duplexuri, pentru că anunțul nu mai este activ pe site-urile specializate. Cum prețul mediu al unei locuințe a fost de 129.000 de euro, înseamnă că Mincu a încasat aproximativ 775.000 de euro de pe urma tranzacțiilor imobiliare din ultimul an.

Teodora, fiica lui Gigi Becali, la nunta ei, alături de soțul ei și de Cătălin Măruță

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI