Close sidebar
Close sidebar

Ginerele lui Vasile Blaga a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare

Ionut Rudeanu este casatorit cu Agathe, fata cunoscutului politician Vasile Blaga.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Casatorit cu Agathe, fata politicianului Vasile Blaga, Ioan Rudeanu detine o firma de paza si protectie abonata de ani buni la numeroase contracte cu statul. Zilele trecute, Tribunalul Bucuresti l-a condamnat pe ginerele lui Blaga la o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare intr-un dosar de evaziune fiscala deschis acum un an si jumatate. Site-ul hunedorean "Gazeta de dimineata" a notat urmatoarele referitor la condamnarea omului de afaceri.

"Rudeanu a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, iar pentru alţi 5 ani i s-a ridicat dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, precum şi dreptul de a ocupa funcţia de administrator în cadrul unei societăţi comerciale, pe o durată de 5 ani.
De asemenea, magistraţii îl obliă să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 90 de zile",
aminteste sursa citata. Interesant este si faptul ca Rudeanu a achitat tot prejudiciul din dosar, in valoare de 2805773 lei! 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI