Larisa simte că Patrick o place mai mult pe Giuly decat pe ea și îl consideră pe Patrick trădător. "Am simțit să-i spun șarpe".

Citește și: VIDEO. Ce fete din "Casa Iubirii" îi dau speranțe lui Andrei, concurentul venit din Londra să își găsească jumătatea

"Eu văd că parcă mai mult o place pe Giuly. El a spus că pentru el ar fi mai OK să plec eu, Julia, ca să vină o fată nouă", s-a destăinuit Larisa.

Robert crede că Giuly e pândită de Patrick

Robert este și el convins că Patrick o pândește pe Giuly: ,,Daca as face doi pași inapoi, tu ai face 10 înainte spre ea"

"Dacă era să fiu atâta de foc, crezi că mai țineam cont că este într-o cunoaștere cu tine?", i-a răspuns Patrick lui Robert.

El este convins că Giuly are sentimente pentru el. "Avea, acum poate nu mai are. La început am simțit că am loc să intru cu ea într-o cunoaștere", a spus Patrick.

Julia pune tunurile pe Giuly! De ce a refuzat date-ul cu Robert?

Andrei, noul concurent venit din Londra ca să își găsească jumătatea în "Casa Iubirii" a nominalizat-o pe Giuly printre favoritele sale.

Giuly se apără: "Am spus că îmi place și că văd foarte multe calități în Robert.

Suntem aici în casă și normal că suntem într-o cunoaștere". 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cosmin crede că Robert și Giuly nu sunt chiar în cunoaștee: "Mai mult sunteți într-o apropiere, să zicem așa, în interacțiune"

Cosmin si Robert Casa Iubirii

Cosmin și Robert în "Casa Iubirii"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Robert observă că Julia sare la atac și că scoate mereu negativul în față. Julia se apără:

"Da, nu mi se pare normal să zici mereu că îți place de un om și cu toate astea să nu vrei să mergi cu el la un date", o acuză Julia pe Giuly. 

Giuly spune că așa este și în viața de zi cu zi. "Ca să înțeleg pe cineva îmi trebuie foarte mult timp", se apără concurenta din Satu Mare.

Giuly, atacată direct. "De câți ani ai nevoie ca să-l cunoști pe Robert?" 

"Ar putea să-mi placă Robert, dar nu pot să spun că aș vrea să-l am lângă mine pentru că nu-l cunosc foarte bine", mai spune Giuly.

Ceilalți concurenți o iau peste picior. "De câți ani ai nevoie ca să-l cunoști pe Robert?", o întreabă Robi.

""Nu zice nimeni să-l iei de bărbat. Să mergi la un date, atât", îi explică și Cosmin.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si