Giuly, iubita lui Robert, îl mitralizază pe Cosmin cu zâmbetul pe buze, dar nici partenerul Ștefaniei din "Casa Iubirii" nu se lasă mai prejos.

Citește și: VIDEO. "A fost destinul, dar a pus și Patrick mâna la treabă". Reacție surprinzătoare după eliminarea din gala de duminică din "Casa Iubirii"

Giuly îi cere lui Cosmin să se concentreze pe alte lucruri și să nu mai critice relația dintre ea și Robert.

Giuly: "Cosmin, iarta-ma! Cu toate ca am spus ca am fost linistita, din nou te concentrezi pe faptul ca m-am aprins eu, in loc sa te concentrezi pe alte lucruri mai importante!".
Cosmin: "Văd că tu în continuare subliniezi niște chestii despre care noi am stat de vorbă și am trecut peste ele, eu ce să înțeleg?"
Giuly: "Comentezi doar ce-ti convine!".

Cosmin, pe de alta parte, s-a mai relaxat și face o glumă: "Giuly, vrei un date cu mine?".

casa iubirii cosmin giuly

Cosmin, în dialog aprins cu Giuly

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Nu-l iubește pe Cosmin"

Dialogul vine în condițiile în care vorbit în ultimele zile despre "răceala" care se simte în comportamentul Stefaniei față de Cosmin.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Concurentul din "Casa Iubirii" a urmărit un material în care iubita lui era extrem de suparata si parca obligata sa fie in camera rosie cu el.

Ștefania a încercat să se apere de valul de acuzații, dar Virginia este convinsă că se întâmpla la fel cum a fost în cazul relației dintre ea și Robi. "Nu-l iubește", spune ea.

Cosmin crede că Giuly are ceva cu el

Cosmin spune că nu poate înțelege altceva decât că Giuly are ceva cu el: "De la un simplu 'Stai liniștită, Giuly, că Robert e foarte puternic și o să se întoarcă în față'...".

Giuly: "Eu nu îți subliniez ție nimic, tu le subliniezi".
Cosmin: "Dați-mi voie să abandonez această discuție pentru că nu duce nicăieri. Mie îmi place să mă focusez pe toată lumea din jur, în afară de mine, ce să fac?"

Citește și: VIDEO. Mai are sentimente Bianca pentru Cosmin? Julia scoate la iveală detalii picante în "Casa Iubirii": "De fiecare dată subliniază...."

Robert a asistat amuzat la întreaga scenă și nu știe ce concluzie să tragă de aici. "Ștefania ce face, că eu nu am auzit-o vorbind?", spune el.

"Ștefania este foarte bine", se grăbește să spună Cosmin și își atrage noi atacuri din partea lui Giuly.

Cosmin: Nu cumva să-l atingem pe Robert

Cosmin pare deranjat de faptul că Giuly îl protejează excesiv pe Robert.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Cosmin: "Dacă vorbește Robert, să tăcem, sau ce? Să nu cumva să-l atingem pe Robert sau pe Giuly, că vezi Doamne..."

Giuly continuă să-l enerveze pe Cosmin spunând că Ștefania nu ar putea să creadă că el s-a supărat după materialul vizionat împreună. "Te superi și de la o cafea cu lapte", spune ea.

Cosmin insistă ca Giuly să nu se mai bage decât în lucrurile care o privesc pe ea. Detalii mai jos:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si