Un șofer, în vârstă de 68 de ani, din localitatea Stănești nu i-a acordat prioritate de trecere unui elev de 12 ani ce traversa regulamentar. Băiatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Încă un elev călcat pe trecerea de pietoni la Giurgiu

Citeste si: Atac dur la adresa lui Alexandru Cumpănașu, după ce a publicat filmarea care anunța că Luiza e în viață: "El a știut că nu e fata"

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Buzău: Accident pe DN10, după ce o maşină a lovit trei cai care au intrat brusc pe şosea

Autoritățile au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, scrie giurgiuveanul.ro.

Încă un elev călcat pe trecerea de pietoni la Giurgiu

Incidentul a avut loc la fix o săptămână, după ce giurgiuveanca de 13 ani a fost călcată de un bărbat în vârstă de 64 de ani pe trecerea de pietoni, în timp ce se întorcea de la școală.

Încă un elev călcat pe trecerea de pietoni la Giurgiu

Citeste si: Apariția șocantă a lui Dragnea la pușcărie în ziua alegerilor prezidențiale 2019! Toți cei care l-au văzut când a apărut printre colegi au rămaș șocați!

Eleva de 13 ani a fost dusă de urgență la spitalul „Bagdasar Arseni”, după ce a fost spulberată de un autoturism, condus de un giurgiuvean de 64 de ani. Fata era în comă profundă și cu leziuni la nivelul coloanei vertebrale și la cap.

La scurt timp, aceasta a decedat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si