Close sidebar
Close sidebar

Gogoși. Rețeta perfectă! Cele mai bune sunt gogoșile făcute în casă

Gogoși. Iată cum faci cele mai delicioase gogoși de casă. Nu se compară cu nimic din comerț! Află care este ingredientul secret!

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Gogoși. Ingrediente necesare:

    600 g făină
    300 ml lapte călduț
    35 g drojdie
    4 linguri zahăr

    Citeste si: Secretul clătitelor americane. Ingredientul secret care le face extrem de pufoase. Rețeta originală

    4 gălbenușuri de ou
    1-2 linguri esență de rom
    un vârf de sare
    80 g unt topit sau margarină topită

    Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro

    Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

    Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro

    Gogoși. Mod de preparare:

    Activăm drojdia în 100 ml de lapte călduț, cu o linguriță de zahăr. Frământăm un aluat moale din laptele rămas și din restul ingredientelor… Adăugăm și drojdia. Ungem fundul unui bol mai mare cu ulei, punem aluatul în bol, acoperim cu un prosop curat de bucătărie și lăsăm la dospit până își dublează volumul (aprox. 60 minute).

    Citeste si: Friptură de pui cu miere şi muştar la cuptor. Vei obține cea mai fragedă carne

    Gogoși. Întindem aluatul pe o suprafață presărată cu făină, la o grosime de aproximativ un deget, și decupăm rondele cu ajutorul unui pahar. Acoperim pentru încă 30 minute. Într-o cratiță mai mare, încingem uleiul… Împingem ușor cu degetul mijlocul gogoșilor și cu partea aceea în jos, le punem în uleiul fierbinte, scrie bzi.ro.

    Gogoși. Punem un capac peste cratiță, prăjim gogoșile, apoi le întoarcem pe partea cealaltă și prăjim fără capac. Așezăm gogoșile pe un prosop de hârtie, presărăm cu zahăr pudră și servim cu gem.

    Citeste si: Salam de biscuiti- reteta rapida si usoara

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI