La polul opus, Feraye este extrem de îngrijorată de revederea dintre soțul său și Gonul și se teme ca această întâlnire să nu dăuneze și mai rău familiei sale.

Citește și: VIDEO- „La Psiholog”. Singur de sărbători: Destin sau alegere

Un nou episod din „Dragoste și speranță”

Sîla are parte numai de probleme, odată reîntoarsă în satul natal.

După ce a fost văzută împreună cu chipesul Kuzey, sătenii vor să o alunge din sat, invocând comportament necuvincios din partea tinerei pentru comunitatea lor. Sîla se teme pentru viața sa.

Dacă va reuși Zeynep să își ierte mama pentru greșelile trecutului puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță” difuzat numai la Kanal D2.  

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În episodul anterior, Zeynep nu înțelege și nu acceptă ceea ce s-a întâmplat cu mama sa și este decisă să nu își ierte părintele matern pentru că a mințit-o atâta timp. 

Citește și: Un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, la Kanal D2: Zeynep nu își iartă mama

Bulent nu știe cum să reacționeze atunci când află ce a făcut Melis însă empatizeaza cu suferința fiicei sale, Zeynep.

Kuzey este bucuros să afle că Sîla nu mai este obligată să se căsătorească cu Alper, după ce avocatul i-a plătit datoria avută de familia sa însă, deși decide să plece din satul în care locuiește tânăra, dar rămâne cu gândul la fata care i-a salvat viața.

Citește și: Serialul "Dragoste și speranță", episod 18 decembrie. Detalii în avans: Sîla, șansă pentru un nou început

Ce decizie va lua Zeynep în prinvința mamei sale puteți afla astăzi, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul “Dragoste și speranță” difuzat numai la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si