Întreaga familie Guralp se teme de ce este mai rău, în ceea ce o privește pe Zeynep, tânăra care a dispărut <fără urmă>. Gonul este la limita disperării atunci când Ragîp, infractorul care a răpit-o pe Zeynep, trimite un mesaj teribil despre situația acesteia.

Citește și: Serialul „Poveste din Anatolia”, un nou episod la Kanal D: Taner, Veysel și Ramazan, reușită nesperată

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Un nou episod din „Dragoste și speranță”

Kuzey este luat prin surprindere atunci când află că Sîla vrea să se întoarcă în satul natal, pentru a o lasa pe Bahar, sora ei, să lucreze în casa familiei Bozbey. Kuzey bănuiește că ceva este în neregulă cu decizia Sîlei și face demersuri pentru a afla adevărul.

În episodul anterior, fără a avea vreun indiciu despre unde s-ar putea afla Zeynep, familia Guralp încearcă să dea de urma tinerei.

Melis este surprinsă atunci când ia legătura cu răpitorul lui Zeynep iar disputele în familie ating cote maxime. Mai mult, în casa acestora se află și Gonul, care o avertizează pe înverșunata Melis că va avea mult de suferit dacă nu va spune adevărul.

Între Sîla și Kuzey se derulează momente frumoase, neașteptate, iar Cavidan speculează orice situație pentru a se <integra> în familia Bozbey. Cum Naciye caută o soluție pentru a o alunga pe Sîla din viața fiului său, mare îi va fi mirarea acesteia atunci când află că frumoasa fată pe care o consideră demnă de a-i

deveni noră este nimeni alta decât Bahar.

Citește și: Cavidan surprinde din nou! Serialul „Dragoste și speranță”, un nou episod la Kanal D2

Cum va reacționa Bulent atunci când află unde este Zeynep și, ce decizie neașteptată va lua Kuzey, atunci când Sîla horărăște să plece din casa acestuia, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si