Ambii motocicliști au ajuns la spital în urma accidentului, iar polițiștii au descoperit faptul că niciuna dintre motociclete nu era înmatriculată.

Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier între două motociclete

Accidentul a avut loc miercuri, pe un drum din comuna Ciuperceni, județul Gorj.

Citește și: VIDEO |Accident rutier mortal între o mașină și un TIR

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier, care au stabilit că un bărbat de 39 de ani, din comuna Ciuperceni şi un minor de 14 ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conduceau două motociclete, din sensuri diferite, pe strada Văianu, din comuna Ciuperceni, au pierdut controlul vehiculelor şi au intrat în coliziune. În urma impactului, cei doi conducători au fost răniţi, aceştia fiind transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, informează IPJ Gorj.

Motocicletele nu erau înmatriculate, iar copilul de 14 ani nu avea permis de conducere.

Citește și: Risc de explozie pe Centura Capitalei după ce o cisternă a luat foc după impactul cu un TIR

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul neînmatriculat, de către o persoană care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

Accident rutier mortal între o mașină și un TIR

În urmă cu puțin timp, pe DE 587, între localitatea Lanurile și Viziru a avut loc un accident rutier între un autoturism și un tir.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Din primele date, în urma evenimentului, șoferul autoturismului a decedat.

Traficul este blocat în totalitate.

Citește și: VIDEO |Incendiu puternic la o hală de producție din Timișoara

În această dimineață, în jurul orei 10:00, un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din orașul Însurăței, în timp ce conducea un vehicul pe DE 584, pe sensul de mers Lanurile- Valea Cânepii, s-ar fi angajat în depășirea unui alt vehicul fără a se asigura și a intrat în coliziune cu un tir.

În urma evenimentului, ambele auto implicate au ieșit în afara părții carosabile, tirul răsturnându-se.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Șoferul de 55 de ani a decedat, iar conducătorul tirului, în vârstă de 54 de ani, din localitatea Scorțaru Vechi a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Citește și: Halucinant! Doi copii au fost filmați când alergau pe acoperișul unui bloc din Florești, județul Cluj

De asemenea, șoferul tirului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si