Close sidebar
Close sidebar

Grațiela de la Casa Iubirii are un nou iubit. Fosta concurentă l-a prezentat tuturor

Grațiela și Odeh au fost unul dintre cele mai iubite cupluri din Casa Iubirii, aceștia formând o relație și după emisiune. Apele însă au fost tulburi în relația lor, astfel că au decis să pună capăt poveștii de iubire.

Laura Macovei,

Grațiela de la Casa Iubirii are un nou iubit. Fosta concurentă l-a prezentat tuturor

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După câteva săptămâni în care Grațiela și Odeh nu și-au vorbit, bruneta a cunoscut pe altcineva și a decis să îi facă loc în viața ei. 

Citeste si: Kinga, în camera roșie cu Cristian, noul concurent de la "Casa Iubirii". Radu a luat foc

Mai mult, l-a adus și în emisiunea Culisele Iubirii, prezentată de Bianca Comănici, unde l-a prezentat oficial în fața tuturor.

Grațiela și noul iubit s-au cunoscut pe internet

„Am descărcat o aplicație într-o seara după ce m-am certat cu Mr Odeh și am făcut match cu el.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mi-a dat mesaj să vorbim pe Instagram și mi-a zis să vorbim acolo. El a crezut că e un cont fals prima data. I-am dat contul meu de Instagram și mi-a trimis mesaj daca vreau să ies. Am zis să ies la o tura și am stat până la 5 dimineața foarte lejer.

Și de atunci, ne-am văzut zilnic. El a văzut și anumite emoții la mine și am zis că nu vreau să grăbesc lucrurile.

Noi suntem împreună de trei săptămâni. Părinții s-au cunoscut deja intre ei. E ceva diferit de data asta. El este un băiat foarte liniștit. Încerc să mă obișnuiesc cu el, e prea liniște. Fă ceva să ne certam, i-am zis. El mă liniștește când sunt pe graba. 

Citeste si: VIDEO |Imagini inedite: Doi polițiști au fost filmați când făceau dragoste în timp ce erau în misiune

Eu am început să rad când se dăduse jos din mașină. El a vrut să vadă cu cine vorbea. A fost foarte frumos, a fost un click pe care îl am foarte rar. A fost la prima vedere. În acea dimineața, m-a luat și m-a pupat.

Și da, a fost momentul potrivit, a dezvăluit foarte fericita Gratielei. El mă susține în ce vreau să fac, mă susține. Merge cu mine peste tot. Eu i-am zis că daca îmi interzice, pa!", a mai spus fosta concurenta de la Casa Iubirii, potrivit Kanal D. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI