Close sidebar
Close sidebar

Grațiela și Odeh, probleme în paradis: Ce îi reproșează aceasta iubitului său

Fosta concurentă ”Casa Iubirii” a răbufnit și a spus tot ce are pe suflet. Ea simte că Odeh este alesul inimii ei, dar a recunoscut că este o persoană geloasă și posesivă.

Diana Bostan,

Grațiela și Odeh


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cei doi îndrăgostiți au petrecut clipe de poveste în Berlin și Grecia, însă din relația lor nu lipsesc certurile.

Fosta concurentă ”Casa Iubirii” a răbufnit și a spus tot ce are pe suflet

Grațiela a recunoscut că este o fire geloasă și că de multe ori își imaginează lucruri despre iubitul său.

Citeste si: O nouă concurentă pășește în ”Casa Iubirii”: Xenia, dezamăgită de gestul făcut de Radu

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Am momente când simt să îi răspund.  Și data trecuta am zis că suntem vulcanici amândoi. Avem zile în care eu sunt foarte vlcanica și nervoasa. Daca nu eram de acord, nu puteam duce relația mai departe.

Este modul nostru de comunicare, poate alții nu înțeleg. Sunt ciondăneli. Daca stai să mă întrebi de ce ne-am ciondănit, nu mai stiu. Eu niciodată nu am întârziat unde stiu că am de ajuns. Eu eram mai devreme. Eu am momente când îmi fac filmele mele și nu mai am încredere deloc în ea. Câteodată îmi zice că sunt paranoica. Am văzut totuși că sunt și fete de cartier în gașca lui.
Am descoperit parcul în care sta. Acum stiu și strada și tot. I-am zis
, a dezvăluit Gratiela pentru  Culisele Iubirii.

Grațiela s-a întâlnit cu foștii concurenți ”Casa Iubirii”

"Mă bucur că Bianca a recunoscut că nu mai are sentimentele pentru Adrian. Lui i-am zis când ne-am văzut. Noi am ieșit toți la o terasa, Dragoș, Adrian, Nicolas, am și și stat pe afara.

Eu nu stau pe telefon atât de mult, ea sta. Mie nu îmi place. Răspund, dar nu îmi place să stau pe telefon”, a spus Grațiela.

Citeste si: Tensiuni la cote maxime în Casa Iubirii. Schimb de replici dure între Kinga și Radu

"Am văzut un "te iubesc" pe Instagram. Nu ai cum să iubești, ai focul ăla. Sorin a făcut-o că la carte. Când s-au făcut cupluri în Casa, Sorin a zis la țoață lumea că s-au grăbit. Ar fi zis că e de show. Daca e să fii real, nu ai cum să spui așa în Casa. Tu nu știi cum e Nicoleta când merg undeva. Nu zic că nu au sentimente, dar e mult spus "te iubesc”, a spus Odeh.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI