Elevii din România se pregătesc să susțină examenul maturității. Viitori absolvenți de liceu au parte și de un stimulent. Cei care obțin nota maximă la examenul de bacalaureat vor intra gratis la Untold și Neversea.

Pentru al șaptelea an consecutiv tradiția continuă. Elevii de 10 vor intra gratis anul acesta la Untold și Neversea. Performanțele în rândul liceenilor se premiază.

Elevii din clasele terminale au o vară frumoasă, dar și grea.

Ei se pregătesc pentru examenele de bacalaureat, respectiv Evaluare Națională. Apoi își pot face planuri în privința nopților pierdute pe malul mării.

Citeste si: UNTOLD SE MUTĂ LA TOAMNĂ

Relaxarea măsurilor impuse de oficiali îi bucură și pe elevi. Festivalierii au primit veștile pe care le-au tot așteptat. Atât Neversea, cât și Untold, vor avea loc anul acesta.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Organizatorii celor două evenimente renumite vor să scoată în prim-plan eforturile elevilor și să răsplătească performanța prin campania BAC de 10. Această campanie pusă la punct de organizatori a ajuns la ediţia cu numărul şapte în țara noastră.

Reduceri semnificative pentru elevii de 10

Elevii care vor obține nota 10 la BAC au acces gratuit la Untold și Neversea. Cei care vor obține notă de trecere au parte de o reducere semnificativă atunci când achiziționează bilete pentru cele două festivaluri.

În cazul în care există și elevi care nu vor lua examenele în primă fază, dar vor obține mult dorita notă de trecere în sesiunea din toamnă, vor primi și ei un voucher.

Citeste si: ELECTRIC CASTLE, ANULAT, URMEAZĂ UNTOLD

gratis-la-untold-si-neversea-pentru-elevii-de-10
Festivaluri 2021.[Sursa foto: PixaBay]

BAC de 10 oferă elevilor care promovează „examenul maturității” reduceri în valoare de 10, respectiv 20 de euro.

Citeste si: Spectacole fără mască de protecție în România. Despre ce este vorba

Anul acesta, Untold se va desfășura între 9 și 12 septembrie. Va avea loc în inima Transilvaniei și nu există limită de participanți. Evenimentul Neversea revine și el după doi ani de pauză. Festivalul de la malul Mării Negre ar urma să aibă loc la sfârșitul lunii august sau la începutul lunii septembrie.

Citeste si: Untold 2021. Cât costă biletele și când are loc marele festival

Citeste si: SAGA Festival 2021. Află totul despre festivalul care se va ţine în Parcul Izvor din Bucureşti


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si