Femeia, din Wales, a fost snopita in bataie si obligata la chinuri greu de imaginat chiar de cel cu care era gravida. Nici macar faptul ca ii poarta copilul in pantece nu l-a induplecat. Charlotte a fost batuta cu ciocanul pe tot corpul. Nu mai avea nicio particica din corp fara sa nu fie atinsa. Apoi a fost fortata sa doarma goala stand in picioare. Si ororile nu s-au oprit aici.

Femeia a fost obligata sa manance poze cu rude sau prieteni decedati.

Faptele greu de imaginat s-au petrecut in 2013. Potrivit datelor din ancheta, politia nu a facut nimic sa o ajute pe biata femeie. Agentii de Politie mersesera de mai multe ori la locuinta unde se petreceau nenorocirile.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Daca eu sunt unul dintre cele mai oribile cazuri de violenta domestica pe care le-au vazut vreodata, ce mesaj transmite asta cand ei nu m-au ajutat? Nu ma intelegeti gresit. Nu spun ca femeile nu trebuie sa raporteze cand sunt abuzate.

Spun doar ca nu mai am incredere in justitie si in sistem”, a marturisit victima conform Metro.

Iubitul femei a fost trimis in inchisoare pentru toate aceste abuzuri.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si