Close sidebar
Close sidebar

Grecia isi plange din nou mortii! Peste 96 de persoane au murit in noi incendii de vegetatie! Tara pare urmarita de blesteme dupa ce zilnic e lovita de tragedii uriase!

Bilantul - in continuare nedefinitiv - al incendiului de la Mati, in Grecia, pe 23 iulie, a ajuns la 96 de morti, au anuntat miercuri pompierii, in urma unui nou deces la spital, relateaza AFP.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un barbat in varsta de 68 de ani a decedat din cauza arsurilor, dupa ce alt barbat in varsta de 63 de ani a murit cu o zi inainte.

Peste 20 de persoane sunt spitalizate in continuare, dintre care mai multe se afla in stare critica.

Patru conducatori- inclusiv ministrul Protectiei Cetatenilor, conducatorii pompierilor si politiei- au fost demisi din functii dupa drama.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Guvernul a pus in discutie constructiile ilegale in padurea de pini de la Mati, ridicate in urma cu zeci de ani, dar si erori operationale in acea zi.

Numeroase victime au fost surprinse de flacari in timp ce se aflau in ambuteiaje, incercand sa fuga din sat. Altele s-au inecat, dupa ce s-au refugiat pe mare si au ramas ore fara sa fie salvate.

Rude ale celor doua victime au deschis procese cu privire la neglijenta si punere in pericol a vietii celuilalt, iar alte proceduri sunt de asteptat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI