Close sidebar
Close sidebar

Gregorian Bivolaru, blocat in masina, la Curtea de Apel Cluj. Cum au rezolvat politistii problema

S-a ascuns de autorităţile române în străinătate, nu s-a prezentat la procese, dar acum Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, nu a mai avut scăpare! A ajuns, astăzi,la Curtea de Apel Cluj şi, chiar dacă procesul său a fost amânat, celebrul Guru nu a putut pleca.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

A tot evitat Gregorian Bivolaru instantele din Romania... Dar acum recupereaza!

De 20 de minute, liderul MISA nu se poate dezlipi de Curtea de Apel Cluj. S-a prezentat la proces, dar cand sa plece in tromba, ghinion curat!

Masina cu care Gregorian Bivolaru a fost adus de la penitenciar e blocata din toate partile! Noroc cu politistii care satui sa tot astepte incearca o manevra riscanta: ocolesc incet autorismul care ii incurca si chiar il muta la nevoie!

Gregorian Bivolaru, dar si alte 19 persoane au ajuns
in aceasta dimineata la Curtea de Apel Cluj, unde s-a discutat apelul la o sentinta a Tribunalului prin care Guru fost achitat intr-un dosar de trafic de persoane.

Vizibil afectat de tot ce i se inampla, fondatorul MISA nici nu a ridicat privirea atunci cand a intrat in sala de judecata.

Tiberius Barbacioiru- avocatul lui Gregorian Bivolaru: În conditiile în care s-ar putea devalua aspecte din viata intima care ar putea afecta demnitatea persoanelor supuse judecatii este necesar ca sedinta sa fie nepublica.


Ulterior, procesul a fost amanat pentru angajarea unui aparator de catre partile vatamate. Procesul de la Curtea de Apel Cluj a avut mai multe termene anterioare, dar de fiecare data au fost amanari, din cauza ca nu era prezent Gregorian Bivolaru. Liderul MISA si celelalte19 persoane sunt judecate pentru trafic de persoane, dupa ce, in aceeasi cauza, Tribunalul Cluj l-a achitat in 2015, într-un dosar instrumentat de DIICOT.
Gregorian Bivolaru a fost prins in Franta, pe 26 februarie, in urma colaborarii dintre Politia Romana si autoritatile franceze.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI