Close sidebar
Close sidebar

Grindina cat oul, tornade si viituri puternice. Oamenii cred ca sfarsitul lumii e aproape: "De cand ma stiu n-am mai vazut asa ceva. E un semn"

Doi oameni au murit înecaţi de o viitură la Suceava, iar România pare să fi intrat într-un alt anotimp, al fenomenelor meteorologice pe cât de stranii, pe atât de pericoloase. Patru tornade au fost în ultimele 24 de ore, apele au luat o casă cu proprietară cu tot, iar în judeţul Timiş a căzut grindină de dimensiuni înspăimântătoare. Bucăţile de gheaţă au fost mai mari decât o minge de tenis, însă forma lor bizară a fost cea care i-a făcut pe oameni să creadă că vine sfârşitul lumii. ##VIDEO7752##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Vijelii atat de puternice, incat tranforma stalpii de inalta tensiune intr-un ghem de fiare.

Voronet, judetul Suceava, la o zi dupa ce un fir de apa, umflat pana la dimensiuni infricosatoare, a facut prapad. Locuitorii isi numara pagubele si isi cauta vecina disparuta. Pe sarmana batrana, viitura a smuls-o cu tot cu casa.

13 ani, femeia a muncit printre straini. S-a intors cu sufletul impacat acasa, convinsa ca sa-si faca un rost, dar nemiloasele ape i-au spulberat toata truda, intr-o clipa.

Oamenii vorbesc despre un tsunami coborat din munti. Nu e de mirare ca valul urias a spulberat totul in cale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Masinile arata ca in cele mai cumplite accidente, iar una dintre ele a fost aproape in totalitate ingropata in pietris.

In Sanandrei s-a petrecut un fenomen straniu, nemaivazut in tara. Grindina, de dimensiunea unei mingi de tenis, avea o forma bizara.

Cand a inceput sa cada peste case, se auzea ca si cum cineva ar fi aruncat cu pietre.

"Acum, spuneti-mi si mie. De Rusalii, in ambele zile au venit. Ceva semn e. Eu asa cred.  Cat era de mare grindina? Cat pumnul. si era in coluturi. In colturi, ceva ce n-am mai vazut".

„De cand ma stiu eu n-am vazut asa ceva.

Ce aveti in congelator? Bolovanul de la Dumnezeu. Ia sa-l vedem. L-ati pastrat? L-am pastrat, cum sa nu. E cat pumnul de mare. A fost mai mare”.

Obisnuiti-va cu astfel de fenomene, este avertismentul dur al meteorologilor. In zilele ce urmeaza, canicula va fi stapana, iar dupa ea, vor veni, din nou, furtunile.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI