Close sidebar
Close sidebar

Gruparea Sportivilor precizează: ”Eugen Preda nu este liderul nostru”! Luptătorul e bănuit că a trimis oameni să incendieze casa Cordunenilor

Eugen Preda, interlopul arestat pentru incendierea casei rivaluilor din clanul Cordunenilor nu face parte din gruparea Sporitivilor, așa cum toată presa a relatat.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Adevărații lideri ai grupării sportivilor au negat vehement informațiile legate de implicarea actui ”clan” în intervenția de la Iași, acolo unde doi bărbați au incendiat gardul familiei Corduneanu. Precizările vin în contextul în care Eugen Preda a fost prezentat de întreaga presă ca fiind lider al Clanului Sportivilor.

”Băiatul ăsta nu are nici o treabă cu Sportivii, cum scrieți aici și încurcați oalele... că e sportiv de performanță, asta e altă treabă, dar el nu are nici o treabă cu ce ați scris voi. El stă în Militari și trupa lor se cheamă altfel”, a scris Vali, fratele lui Mircea Emil Băluș (Mircea Nebunu), lideri recunoscuți ai grupării Sportivilor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Culmea este că Eugen Preda este prezentat de ani de zile ca lider al Clanului Sportivilor. În realitate, gruparea din care face parte este cunoscută ca cea a Luptătorilor, cu ”sediul central” în cartierul Militari. De partea cealaltă, Sportivii activează în Berceni.

Luptătorii Vs Corduneni și Sportivii Vs Cămătari

Eugen Preda este fost campion național, eruopean și mondial la lupte. El a reprezentat România la Jocurile Olimpice de la Beijing. A devenit celebru după dosarul furtului de arme de la o unitate militară din Ciorogârla, pentru care a primit o pedeapsă cu închisoare de 12 ani. De asemenea, el a fost protagonistul scandalului de la Mall Plaza, în urma căruia au căzut mai multe capete din poliție (centrul comercial s-a transformat în teatru de război între interlopi și agenții unei companii de pază și protecție).

Citeste si: Lumea interlopă e în fierbere! Război total între Mircea Ursu, cel care se răfuiește cu Nuțu Cămătaru!

Eugen Preda a intrat în conflict cu familia Corduneanu din cauza unui luptător român din Anglia, pe care bucureșteanu l-ar căuta de mai multă vreme și care este protejat de moldoveni. Preda a fost reținut de poliție după ce Cordunenii au făcut plângere împotriva a doi bărbați pe care Preda i-ar fi trimis să le incendieze casa.

Pe de altă parte, ”Clanul Sportivilor” a activat în zona de sud a Bucureștiului la mijlocul anilor 2000 sub ”bagheta” lui Coco Anghel, fost boxer de performanță. După ce acesta a fost închis, lideri au devenit Mircea Nebunu și Roșca. Dușmanii “tradiționali” ai sportivilor sunt oamenii fraților Cămătaru.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI