Close sidebar
Close sidebar

Guvernul italian va impune „super certificatul verde”. Ce măsuri îi așteaptă pe cei nevaccinați

Noile reguli vor intra în vigoare de săptămâna viitoare. Așa cum este demumit în Italia, Super Green Pass-ul se va acorda doar celor vaccinați sau trecuți prin boală.

Diana Bostan,

Italia impune ”super certificatul verde”

[Sursa foto: istockphoto]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Italia va impune „ super certificatul verde”, ce le va permite doar celor vaccinați și trecuți prin boală să participe la activități sociale, recreative și culturale atunci când se aplică măsuri restrictive în funcție de scenarii. 

Super Green Pass-ul ar putea intra în vigoare de săptămâna viitoare

Premierul Italiei, Mario Draghi se gândește serios și la varianta de a impune vaccinarea obligatorie și angajaților din poliție.

Același lucru ar putea fi valabil și pentru cei din Educație, dar această decizie ar putea fi amânată până la aprobarea vaccinului pentru copiii cu vârste între 5 și 11 ani.

Nevaccinații nu vor avea acces în spațiile publice, este o măsură gândită pentru a nu afecta întreaga populație a Italiei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Te vaccinezi, primești o casă sau o mașină. Este campania lansată în Austria pentru a crește rata de vaccinare

Din ce în ce mai multe restricții pentru nevaccinați

Nu este sigur dacă aceste restricții se vor impune nevaccinaților din scenariul alb (echivalentul scenariului verde în România) sau din scenariul galben.

Unii lideri italieni mai drastici, cred că nevaccinații ar trebui excluși chiar și din zona albă.

Draghi preferă ca măsurile să fie aplicate din scenariul galben.

Citeste si: Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat peste 2.700 de cazuri noi de COVID-19

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI