Hackerul Guccifer, pe numele lui real Marcel Lazar Lehel, pare sa aiba viata grea in inchisoare. Romanul care i-a spart contul de e-mail ce apartine lui Hillary Clinton, a inregistrat la Judecatoria Timisoara o plangere impotriva unei hotarari a comisiei disciplinare, care in mod obisnuit se face atunci cand condamnatului i se aplica o sanctiune disciplinara. De asemenea, Guccifer a facut o solicitare de eliberare conditionata respinsa de doua instante, utlima oara in urma cu o luna.

El are de ispasit o pedeapsa care se incheie abia in 2020, iar judecatorii l-au atentionat ca trebuie sa mai astepte aproape un an pentru a face cerere de eliberare conditionata, care se acorda la ispasirea a 2/3 din pedeapsa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Lehel este condamnat atat in Romania, cat si in Statele Unite. Aici a fost inchis pentru ca a spart adresele de e-mail ale unor vedete din showbiz, iar in SUA a reusit sa acceseze ilegal corespondenta personala a secretarului de stat Hillary Clinton, dar si unor oameni de afaceri, personaje politice sau alte personalitati. Cele doua pedepse s-au comasat, dupa ce Lehel a pledat vinovat pentru toate capetele de acuzare.

Anul trecut, Guccifer a sunat din inchisoare la postul de televiziune Fox News si a declarat ca nu vrea sa fie extradat in Statele Unite pentru a-si ispasi pedeapsa dictata acolo.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si