Camasa alba

Indiferent de model sau de croiala, camasa te poate scoate intotdeauna din impas, deoarece poate fi asortata la orice pantalon, la fuste si la jeansi, atunci cand mergi la serviciu sau iesi in oras. Camasa alba reprezinta una dintre piesele de baza din garderoba unei femei, indiferent de sezon. Daca ii adaugi si un sacou, o pereche de pantaloni simpli si o geanta clasica, obtii un outfit smart casual ideal.

Citeste si: VIDEO| 1 Martie a fost o zi perfectă pentru pârtiile de la munte

Rochia neagra

Celebra rochie neagra se este ideala pentru orice femeie, indiferent de varsta, silueta sau inaltime. Poate fi purtata la orice tip de eveniment, atata timp cat o accesorizezi cu bijuteriile potrivite si nu alegi prea multe elemente, care sa distraga atentia de la rochie. Pe timp de zi, rochia neagra poate fi asortata cu un cardigan sau cu un sacou intr-o culoare deschisa, in timp ce seara poate fi purtata ca atare, cu un clutch si o pereche de pantofi cu toc.

Pantalonii negri

Vrei sa te imbraci elegant si nu stii pe ce obiect vestimentar sa pui accent? Alege o pereche de pantaloni negri, pe care ii poti combina cu bluze de orice tip, inclusiv cu o camasa moderna din jeans.

Pentru o tinuta minimalista, opteaza pentru o pereche de pantaloni negri simpli si un tricou alb, alaturi de tenisi si o geanta de tip postas. Aceast outfit te poate scoate din impas, mai ales pentru ocaziile care nu impun un anumit cod vestimentar.

Jeansii

Dintre toate perechile de jeansi pe care ii ai in garderoba, nu trebuie sa-ti lipseasca modelul cu talie inalta, in tendinta in orice sezon.

La fel de utili sunt si jeansii boyfriend, care pot fi combinati cu tricouri, bluze, camasi sau topuri scurte. Jeansii sunt extrem de versatili si iti permit sa compui tinute potrivite pentru fiecare ocazie.

Sacoul simplu

Sacoul simplu este un alt obiect vestimentar care trebuie sa faca parte din dressingul tau, deoarece iti ofera o nota aparte de stil si eleganta, de fiecare data cand il porti. Poti alege un sacou de culoare neagra, cu o croiala dreapta, usor de purtat si asortat cu celelalte haine.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Sunt sandalele potrivite pentru birou?

Pantofii cu toc

Cine nu adora pantofii cu toc? Ei bine, indiferent de model, pantofii cu toc iti ofera incredere in tine si prestanta, indiferent de hainele pe care le porti. Din fericire, poti gasi incaltaminte de dama la preturi foarte accesibile, pe care s-o combini cu jeansi, rochii, fuste sau pantaloni, in functie de evenimentul la care participi.

Ai la dispozitie numeroase culori si modele din care poti alege, astfel incat pantofii sa te reprezinte.

Citeste si: Ce sărbătoare este, de fapt, pe 14 februarie 2020?

Incaltamintea sport

Daca incaltamintea cu toc este perfecta pentru o zi la birou sau pentru o intalnire in oras, aceasta poate fi usor inlocuita cu pantofii sport, atunci cand trebuie sa te simti confortabil si ai mult de alergat pe parcursul unei zile. Mizeaza pe o pereche de pantofi sport alb sau negri, care se asorteaza usor cu orice ai purta in partea de sus.

Geanta clasica

In ceea ce priveste accesoriile care completeaza fiecare tinuta, geanta clasica reprezinta alegerea optima. Alege o geanta care sa se potriveasca la cat mai multe tinute, de marime medie, iar pentru evenimentele de seara cumpara un clutch deosebit, in care sa-ti tii strictul necesar.

Ochelarii de soare

La fel de utili sunt si ochelarii de soare, care au rolul de a-ti pune in evidenta o tinuta de zi. In functie de trasaturile fetei, poti alege ochelari de soare mai mari sau mai mici, negri sau colorati, care sa te scoata din anonimat. In plus, ochelarii de soare sunt ideali pentru zilele in care nu arati prea odihnita sau nu ai avut timp suficient sa-ti aplici machiajul.

Esarfa din matase

Esarfa din matase reprezinta un accesoriu elegant, care poate fi aplicat fie in par, fie la gat sau pe breteaua unei genti. Simplu si rapid, cu ajutorul unei esarfe, poti sa oferi oricarei tinute un aer fresh si tineresc.

Toate aceste obiecte vestimentare si accesorii pot fi incluse pe lista articolelor de care ai nevoie, pentru a crea tinute moderne si potrivite in orice context.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si