Close sidebar
Close sidebar

Halit Özgür Sarı din "Inima rebela", serialul difuzat la Kanal D, și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod surprinzător!

Halit Özgür Sarı, idolul din serialul „Inima rebela” difuzat la Kanal D de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, a împlinit recent 31 de ani.

Alis Pop,


DISTRIBUIE
acest articol

Indragitul actor nu a optat pentru o petrecere grandioasă, asa cum poate era de asteptat, ci și-a sărbătorit ziua într-un cadru intim, in compania catorva prieteni foarte apropiați. Actorul a postat pe rețelele de socializare momentul în care a suflat în lumânările de pe tort, însă nu a dezvaluit ce dorință și-a pus, preferand sa pastreze misterul.

Mulțumesc frumos tuturor celor care mi-au sărbătorit ziua de naștere și au mers alături de mine. Avem multă treabă!!”, a scris Halit înmesajul care a strâns peste 100.000 de like-uri într-un timp record.

Fanii din întreaga lume, inclusiv din România, au luat cu asalt rețelele sociale cu mii de comentarii. "Fie ca această zi specială să-ți aducă bucurie!", "Ești o persoană uimitoare!", și multe alte astfel de mesaje i-au făcut ziua și mai specială!

Citeste si: BREAKING NEWS Accident extrem de grav în București! Un șofer a zburat cu mașina de pe șosea și a căzut pe linia de tramvai 41. Ambele sensuri sunt blocate- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Doi soți cu o clinică de înfrumusețare și-au păcălit clienții că au o mașină a timpului cu care îi pot întinerii- antena3.ro

Pe lângă talentul actoricesc, Halit impresionează și cu carisma sa, reușind să cucerească milioane de inimi nu doar pe micul ecran, ci și în viața reală.

De la debutul său din 2018, în „Diriliș: Ertuğrul”, și până la rolul de excepție din „Inima rebela”, actorul se bucură de aprecierea unui public foarte larg. În „Inima rebela”, serialul de la Kanal D, el interpretează un personaj captivant, Yaman, un tânăr care încearcă să-și reconstruiască viața după ce a fost răpit în copilărie.

Serialul “Inimă rebelă” este difuzat de miercuri pana vineri, de la 20:00, la Kanal D, nu pierdeti asadar, in aceasta seara, noile evenimente dramatice din viata protagonistilor acestei productii de succes.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI