”Buştenii dintr-o remorcă s-au răsturnat peste un autoturism pe DN 12A, pe raza localităţii Lunca de Sus”, a anunţat, marţi, IPJ Harghita.

În urma accidentului, pasagera din dreapta a murit.

Potrivit ISU, accidentul s-a produs după ce un autocamion încărcat cu buşteni a acroşat un autoturism, aflat într-o parcare, iar buştenii au căzut pe autoturism şi pe femeie, provocându-i răni incompatibile cu viaţa.

Alte două persoane au fost rănite uşor, fiind preluate de echipaje SAJ şi transportate la spital.

La locul accidentului au fost trimise trei echipaje din cadrul Detaşamentului Miercurea Ciuc cu o autospecială de descarcerare, o autospecială complexă de primă intervenţie, o ambulanţă SMURD şi 2 ambulanţe SAJ.

Centrul Infotrafic anunţă că traficul rutier se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, în ambele sensuri dirijat de poliţişti.

Citeste si: 17 migranţi au fost depistaţi lângă Timişoara

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Povestea miliardarului care își va duce iubita pe Lună

Citeste si: VIDEO| Bloc în flăcări la Bistrița. Un bărbat a murit în incendiul violent

”Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare”, a transmis Infotrafic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si