Karina Gasparova, angajata unei firme londoneze, a depus plângere împotriva șefilor săi pentru hărțuire sexuală, discriminare și concediere pe nedrept, potrivit BBC News

Femeia a mai susținut că atunci când șeful său, Alexander Goulandris, a redenumit un fișier de lucru cu inițialele sale „ajg”, a fost o abreviere pentru „A Jumbo Genital”.

Citește și: Job plătit cu 1.000 de euro ca să urmărești clipuri pe TikTok

Tribunalul pentru ocuparea forței de muncă din cadrul Tribunalului Central din Londra a declarat că percepția Karinei Gasparova asupra evenimentelor a fost „denaturată”, iar cererea sa de acționare în judecată a fost respinsă.

Gasparova a fost manager de proiect în cadrul biroului londonez al unei companii care furnizează soluții comerciale paperless.

Citește și: VIDEO. A renunțat definitiv să mai facă amor după despărțirea teribilă de ultimul ei iubit. "Niciun bărbat nu mă merită"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Femeia a crezut că șeful „încearca să flirteze cu ea” atunci când discuta despre afaceri în cadrul convorbirilor de serviciu și a susținut că se uita la ea.

Aluzii la săruturi sau mesaje de business?

De asemenea, Gasparova a argumentat că în corespondența prin e-mail, superiorul ei și-a exprimat dorința de a „angaja în acte sexuale”.

Prezentat ca dovadă la tribunal, mail-ul șefului a fost analizat de instanță și a fost considerat ca inofensiv:

„Puteți, vă rog, să completați următoarele: Soluția pe care o folosim în prezent de companiile xx Agris și liniile yy Barge în transporturile de porumb, în fluxurile sud-nord, ajunge în???? căi navigabile.

De asemenea, îmi puteți aminti care va fi soldul și data aproximativă a lansării. Mulțumiri".

Karina Gasparova, care s-a reprezentat singură în proces, a argumentat că „xx” se referă la săruturi, „yy” la contact sexual și „????” ca o modalitate codificată de a întreba „când ar fi gata” să se angajeze în acte sexuale.

Karina Gasparova

Karina Gasparova

[Sursa foto: Daily Mail]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Dar completul tribunalului a spus că este o „cerere autentică de informații” și nu implică nicio natură sexuală.

Femeia l-a mai acuzat pe șef că i-a adresat salutul „o seară plăcută” cu ceea ce doamna Gasparova a descris drept „o voce atrăgătoare”.

Ea a mai susținut că el i-a atins în mod deliberat mâna când a întins mâna după un mouse de computer.

Femeia concediată, obligată să plătească despăgubiri de 5000 de lire sterline

Tribunalul a considerat că niciunul dintre incidente nu are natură sexuală, iar cererea angajatei de acționare în judecată a șefului a fost respinsă.

Pretențiile Karinei Gasparova de hărțuire sexuală, discriminare și concediere abuzivă au fost respinse și ea a fost obligată să plătească costuri de 5.000

de lire sterline către compania de documente electronice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si