Nu mai e un secret că Helmuth Duckadam a fost lovit grav de o maşină. Legendarul portar al Stelei, care a apărat patru penalty-uri în finala Cupei Campionilor din 1986, împotriva Barcelonei, a împlinit 60 de ani pe 1 aprilie, prilej cu care Gazeta sporturilor a realizat un interviu cu eroul de la Sevilla.( vezi cum arată casa lui Duckadam)

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Reacția lui Duckadam după ce a fost lăudat în discursul lui Donald Tursk: "Nu am visat vreodată că la un asemenea eveniment..."

Helmuth Duckadam a fost lovit grav de o maşină: "A m uitat să ridic mâna şi m-a luat unul din plin"

La un moment dat, Duckadam a povestit despre cea mai mare cumpănă a vieţii sale, care s-a petrecut când era copil. “Pe la 12-13 ani m-a lovit o maşină, am stat trei zile în comă. Munceam la nişte ferme de unde mă întorceam cu bicicleta, eram pe şosea, am uitat să ridic mâna şi m-a luat unul din plin”, a relatat Duckadam, care este din Şemlac, judeţul Arad.

Helmuth Duckadam a fost lovit grav de o maşină: "Am avut probleme la anestezie" 

Suporterii Stelei au aflat că Helmuth Duckadam a fost lovit grav de o maşină. “Mi-au pus o tijă la mână, dar când mi-au scos-o am dat în alte complicaţii. Mâncasem înainte de operaţie şi am avut probleme la anestezie. Era să-mi înghit limba. O asistentă mi-a arătat ce semne avea pe mâini.

O muşcasem”, şi-a mai aminitit Duckadam despre teribilele momente.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si