Noua piesă, care va avea premiera pe 11 august, ora 18:00, pe canalul YouTube a cântăreței, aduce și un invitat surpriză în videoclipul melodiei.

EMY – „Rihanna”

Cine este Emy Alupei?

Emy Alupei și-a făcut debutul pe scena reality show-ului muxical X Factor România din 2016. Deși a fost eliminată atunci, acest lucru n-a oprit-o de la urmărirea succesului pe scena muzicală.

Emy și-a lansat prima melodie numită „#Hate” doi ani mai târziu. Chiar și dacă nu a devenit un hit al verii, piesa i-a adus Emiliei un contract cu casa de discuri Cat Music. De atunci, Emy a lansat o serie de piese de succes, mai ales pe canale social media și YouTube. Printre ele, hitul „Nu uita”, care a adunat peste 12 milioane de vizualizări, sau „Karma”, lansată acum circa 3 ani, care și ea a adunat peste 3 milioane de vizualizări și 80.000 de likeuri pe platforma video.

Pe lângă cariera sa de succes în spatele microfonului, Emy Alupei continuă și aparițiile în reality show-uri. După X Factor, ea a participat și în emisiuni precum sezonul 6 din „Survivor România” (în echipa „Faimoșii) și tot în al șaselea sezon din emisiunea Kanal D „Bravo, ai stil!”, în 2020.

Va deveni, oare, „Rihanna” următorul hit al verii 2023?

Piesa are tot ce poți cere de la o melodie de succes. Are o atmosferă optimistă, plină de lux și dinamism. În plus, are mașini de lux, motociclete rapide, seri la club, și o ploaie de bani. Cea din urmă cade în responsabilitatea motociclistului generos, care are rolul de „sugar daddy”. Personajul ia urmele Emiliei, o acompaniază la club, și „makes it rain”- adică acoperă publicul cu o ploaie de bani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Piesa are tot ce e nevoie pentru un hit de vară. Clipul parcă înfățișează o zi ideală, cu voie bună încă din primele ore ale zilei. Ziua continuă cu o sesiune de shopping în cele mai trendy buticuri, apoi continuă cu o seară la club care se termină cu o rutină de dans care ar putea deveni chiar următoarea provocare lansată de Emy pe contul ei de Instagram.

Cine este Mr Bit?

Mr Bit, personajul misterios din videoclip, este cel mai tânăr brand de jocuri de noroc online din România, atât ca vârstă, cât și în atitudine. Lansat în 2021, Mr Bit a devenit unul dintre cele mai dinamice branduri în industria de cazinou online, oferind jucătorilor o gamă nemaipomenită de jocuri de jucat pe toate device-urile posibile.

Nu uita, jocurile de noroc trebuie abordate responsabil.

Bucură-te de distracție, dar fii mereu conștient de limitele tale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si