Holly Jane, în vârstă de 39 de ani, este mama a patru copii și își câștigă existența cu ajutorul contului deschis pe o rețea dedicată adulților.

Citește și: Imagini cu o călugăriță diferită. Cristina are inel în nas și decolteu, iar viața ei s-a schimbat radical

Creatoarea de conținut cu nume provocator spune că a fost interzisă de biserica din care face parte pentru că șefii mormonilor au rămas cu idei învechite.

Femeia care a postat conținut irezistibil pe OnlyFans este de părere că Dumnezeu nu numai că a ajutat-o să-și împlinească visul, dar chiar și lui "îi place", potrivit Daily Star.

Holly Jane, femeia expulzată din biserica mormonilor

Holly Jane, o mămica mormonă fără inhibiții religioase

Mămica mormonă care a fost „alungată” din biserica ei pentru că a călcat greșit, pe OnlyFans, spune că Dumnezeu îi „veghează” conținutul și „îi place”.

Citește și: Scandal într-un bloc din Târgu Jiu: „Tipa de la apartamentul 5 scârțâie patul mai ceva ca în filme”

Holly Jane, a cărei biserică este bine cunoscută pentru regulile sale stricte privind alcoolul, limbajul vulgar și sexul, a ajuns pe prima pagină a presei locale în ultimul an, când membrii congregației i-au spus episcopului despre activitățile ei ilicite.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Câștigă 70.000 de euro pe lună

În ciuda interdicției primite, mama în patru copii, care câștigă 70.000 de euro pe lună din fotografiile sexy, refuză să își ceară iertare pentru decizia ei și spune că Dumnezeu nu numai că a ajutat, ci și îi place ce face.

Tânăra de 39 de ani, care are 110.000 de urmăritori pe Instagram (@therealholly), spune că este ceea ce și-a dorit întotdeauna să facă și crede că are sprijinul divinității în tot ceea ce face.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Holly Jane (@therealhollyj)

Holly Jane, femeia expulzată din biserica mormonilor

Holly Jane, femeia expulzată din biserica mormonilor

[Sursa foto: Instagram]

„Mi-am dorit să fac acest tip de muncă încă de când eram mică”, a spus Holly Jane, care locuiește în California cu copiii ei.

„Jenny McCarthy și Carmen Electra au fost idolii mei, precum și Pamela Anderson. Întotdeauna am fost o persoană religioasă și am știut că într-o zi voi obține ceea ce îmi doream".

„OnlyFans este chemarea mea și Dumnezeu m-a ajutat să ajung acolo....", a mai spus vedeta XXX.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Holly Jane (@therealhollyj)

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

„Cred că Dumnezeu a vrut să fac asta pentru că știa că mă va face fericit[. Știu că Dumnezeu mă veghează în mod constant. Știu că vede ce filmez și cred că îi place ce fac”, a adăugat Holy Jane.

„Uneori îl simt că mă privește”. „Nu mă deranjează – evident, nu trebuie să plătească pentru un abonament.”, s-a amuzat femeia controversată.

Holly Jane participă în continuare la slujbe

În ciuda părerilor negative ale unora cu privire la cariera ei – inclusiv a celor din comunitatea ei bisericească – Holly Jane participă în continuare la slujba săptămânală, deși încearcă să facă acest lucru discret pentru a evita orice problemă.

Modelul susține că episcopul ei local este disperat să aibă o conversație cu ea pentru a verifica că nu mai filmează conținut pentru canalul erotic – dar ea spune că nu are de gând să se oprească. 

@yourdreammom

 

♬ Tik tok attention- Becca


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si