Close sidebar
Close sidebar

Holly Jane, femeia expulzată din biserica mormonilor din cauza pozelor sexy, iese la atac. "Lui Dumnezeu îi place ce fac"

Holly Jane, femeia de 39 de ani expulzată din biserica mormonilor din cauza pozelor cu conținut indecent publicate pe o rețea dedicată adulților, spune că Dumnezeu îi urmărește postările și îi place ce vede.

Sorin Negru,

Holly Jane, data afara din biserica mormonilor

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Holly Jane, în vârstă de 39 de ani, este mama a patru copii și își câștigă existența cu ajutorul contului deschis pe o rețea dedicată adulților.

Citește și: Imagini cu o călugăriță diferită. Cristina are inel în nas și decolteu, iar viața ei s-a schimbat radical

Creatoarea de conținut cu nume provocator spune că a fost interzisă de biserica din care face parte pentru că șefii mormonilor au rămas cu idei învechite.

Femeia care a postat conținut irezistibil pe OnlyFans este de părere că Dumnezeu nu numai că a ajutat-o să-și împlinească visul, dar chiar și lui "îi place", potrivit Daily Star.

[Sursa foto: Instagram]

Holly Jane, o mămica mormonă fără inhibiții religioase

Mămica mormonă care a fost „alungată” din biserica ei pentru că a călcat greșit, pe OnlyFans, spune că Dumnezeu îi „veghează” conținutul și „îi place”.

Citește și: Scandal într-un bloc din Târgu Jiu: „Tipa de la apartamentul 5 scârțâie patul mai ceva ca în filme”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Holly Jane, a cărei biserică este bine cunoscută pentru regulile sale stricte privind alcoolul, limbajul vulgar și sexul, a ajuns pe prima pagină a presei locale în ultimul an, când membrii congregației i-au spus episcopului despre activitățile ei ilicite.

Câștigă 70.000 de euro pe lună

În ciuda interdicției primite, mama în patru copii, care câștigă 70.000 de euro pe lună din fotografiile sexy, refuză să își ceară iertare pentru decizia ei și spune că Dumnezeu nu numai că a ajutat, ci și îi place ce face.

Tânăra de 39 de ani, care are 110.000 de urmăritori pe Instagram (@therealholly), spune că este ceea ce și-a dorit întotdeauna să facă și crede că are sprijinul divinității în tot ceea ce face.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Holly Jane (@therealhollyj)

Holly Jane, femeia expulzată din biserica mormonilor

[Sursa foto: Instagram]

„Mi-am dorit să fac acest tip de muncă încă de când eram mică”, a spus Holly Jane, care locuiește în California cu copiii ei.

„Jenny McCarthy și Carmen Electra au fost idolii mei, precum și Pamela Anderson. Întotdeauna am fost o persoană religioasă și am știut că într-o zi voi obține ceea ce îmi doream".

„OnlyFans este chemarea mea și Dumnezeu m-a ajutat să ajung acolo....", a mai spus vedeta XXX.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Holly Jane (@therealhollyj)

 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Cred că Dumnezeu a vrut să fac asta pentru că știa că mă va face fericit[. Știu că Dumnezeu mă veghează în mod constant. Știu că vede ce filmez și cred că îi place ce fac”, a adăugat Holy Jane.

„Uneori îl simt că mă privește”. „Nu mă deranjează – evident, nu trebuie să plătească pentru un abonament.”, s-a amuzat femeia controversată.

Holly Jane participă în continuare la slujbe

În ciuda părerilor negative ale unora cu privire la cariera ei – inclusiv a celor din comunitatea ei bisericească – Holly Jane participă în continuare la slujba săptămânală, deși încearcă să facă acest lucru discret pentru a evita orice problemă.

Modelul susține că episcopul ei local este disperat să aibă o conversație cu ea pentru a verifica că nu mai filmează conținut pentru canalul erotic – dar ea spune că nu are de gând să se oprească. 

@yourdreammom

 

♬ Tik tok attention- Becca
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI