“M-a oprit Horia Constantinescu si nu imi da voie sa plec din centru. Mi-a aratat o legitimatie de OPC. Seful la OPC scrie pe legitimatia lui si sta in fata masinii si da telefoane si nu ma lasa sa plec. Ce fac? Nu am nimic, am vreo 10-15 persoane in masina in picioare. Ce fac? M-a oprit pe mine, pe Romica, pe toti. La mine s-a bagat intre masini si nu ma lasa sa plec din statie. Zice ca daca vreau sa trec, sa trec peste el!”, ii transmite soferul, superiorului sau.

Din informatiile noastre, in microbuzul respectiv au fost gasite 16 persoane in plus fata de capacitatea normala!

Reamintim ca, vara aceasta, controalele facute de catre inspectorii OPC condusi de Horia Constantinescu au dus la inchiderea, in plin sezon, a zeci de localuri si restaurante celebre care functionau pe litoralul Marii Negre. Zilele trecute, ca urmare a afacerilor pe care le-a pus pe butuci, Horia Constantinescu a inceput sa primeasca mesaje de amenintare: “Multe lumanari vor arde pentru sanatatea ta, micutule!”, suna unul dintre acestea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Foto- video: Bogdan Pintilii

 

„La momentul la care m-am deplasat spre microbuz, acesta era oprit in statie. Am solicitat soferului sa-mi prezinte documentele de transportator, inspectia tehnica, numarul de calatori autorizat, mai ales pentru faptul ca la data si la ora controlului in acest autobuz se aflau peste 16 persoane fata de numarul de locuri autorizat. Am apelat 112, am luat legatura cu structura Serviciului de Circulatie a Inspectoratului de Politie Circulatie Constanta si, impreuna, am procedat la legitimarea soferului”, a declarat comisarul sef Horia Constantinescu.

El a precizat ca administratorii societatii au fost invitati la sediul OPC pentru clarificarea situatiei, potrivit ReporterNTV.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si