Close sidebar
Close sidebar

Horoscop 12 martie 2023. Final de săptămână excelent pentru două zodii. Primesc vești grozave

Horoscop 12 martie 2023. Consultă Zodiacul zilei de 12 martie 2023 şi vezi ce ți-au rezervat astrele și ce sfaturi ar trebui să iei în considerare. Iată horoscopul pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești!

Alexandra Bercea,

Horoscop 12 martie 2023. Final de săptămână excelent pentru două zodii. Primesc vești grozave


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Horoscop 12 martie 2023. Horoscopul zilei vă sfătuiește să fiți cumpătați, să nu faceți excese și să petreceți timp de calitate alături de persoanele dragi vouă. Este o zi ideală pentru o ieșire în oraș, sau orice alte activități care reduc timpul de stat pe internet.

Berbec

Horoscop 12 martie 2023. Final de săptămână excelent pentru două zodii.

Primesc vești grozave

Berbecii vor folosi această zi pentru a se destinde și pentru a se relaxa. Au nevoie să uite de stresul pe care l-au acumulat în ultima perioadă a săptămânii trecute. Încercați să faceți lucruri plăcute pentru voi.

Taur

În această zi, Taurii vor rezolva treburi administrative, pe care nu le-au rezolvat până acum. Pe seară, vor petrece timpul cu oamenii dragi lor și se vor simți bine.

Gemeni

Horoscop 12 martie 2023. Final de săptămână excelent pentru două zodii. Primesc vești grozave

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Gemenii au parte de o zi foarte bună din punct de vedere emoțional. Ziua de 12 martie va fi destinată pentru ei și persoana iubită. Vor face o plimbare în natură sau vor lua o cină romantică.

Rac

Racii își doresc o persoană în viața lor, cărora să le spună dorințele lor ascunse. Cupidon refuză să arunce o săgeată în direcția acestora, iar pe moment se vor bucura doar de compania membrilor familiei.

Leu

Perioada următoare se arată plină de schimbări pe care le vor face în viața lor. Dacă simt că nu se mai regăsesc într-o relație, la locul de muncă sau acasă, nu trebuie să ezite să facă o schimbare. Va fi una benefică în orice caz.

Fecioară

Această zi se arată plină de energie pozitivă. Fecioarele vor avea parte de o zi frumoasă, în care se vor bucura de timp liber și de natură. Cineva drag vă va face o vizită.

Balanță

Balanțele își vor organiza lucrurile în această zi. Au de prioritizat activitățile pentru noua săptămână, lucru care o să le ia ceva timp. Pe seară se vor bucura de o baie cu spumă.

Scorpion

Scorpionii vor petrece mai mult timp în natură. Vor lăsa deoparte tehnologia și își vor regenera forțele petrecând timp alături de cei dragi. Se poate să faceți o mini-excursie în afara orașului.

Săgetător

Partenerul de viață vă poate supăra astăzi puțin. Din neatenție a uitat un eveniment important pentru voi. Nu trebuie să păstrați supărarea și să înțelegeți faptul că este omenesc să mai existe greșeli. Încercați să treceți repede peste această etapă!

Capricorn

Horoscop 12 martie 2023. Final de săptămână excelent pentru două zodii. Primesc vești grozave

Capricornii trebuie să se înarmeze cu răbdare în această zi. Multe lucruri se vor schimba în viitorul apropiat. Trebuie să ia decizii potrivite pentru sufletul lor și să discute cu persoana iubită. De asemenea, înțelegerea este tot ce contează, în acest fel veți evita conflicte fără sens.

Vărsător

Vărsătorii își doresc să iasă mai mult să se distreze astăzi, însă bugetul este unul restrâns. Este de preferat să vă mulțumiți cu un film acasă, alături de persoana dragă. Uneori, momentele cu persoanele importante sunt mai prețioase. 

Pești

Trebuie să fiți atenți la excesele pe care le faceți în această zi. Chiar dacă vorbim de cele alimentare, sau provocate de un viciu, ar fi bine să nu vă riscați sănătatea.

Citește și: Horoscop 11 martie 2023. Trei dintre zodii vor trece prin momente grele

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI