Close sidebar
Close sidebar

Horoscop 15 mai 2021. Problemele se țin scai de această zodie. Sfatul astrologului

Horoscop 15 mai 2021. O sâmbătă extrem de tensionată pentru o zodie. Apar probleme peste probleme. Vă prezentăm horoscopul din 15 mai 2021 pentru Berbec, Taur, Rac, Leu, Gemeni, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti.

Mircea Pop,

Horoscop 15 mai 2021. Problemele se țin scai sâmbătă de această zodie. Sfatul astrologului

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Horoscop 15 mai 2021. Se anunţă un început de weekend tensionat și cu multe probleme pe capul unei zodii. La polul opus, o zodie are noroc cu carul.

Horoscop 15 mai 2021 pentru toate zodiile

Iată zodiacul complet al zilei de 15 mai 2021 pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Zile liniștite pentru nativii din Berbec.

Relaxarea este cuvântul de ordine pentru ziua de sâmbătă. Este timpul să vă alocați ceva mai mult timp familiei și prietenilor. Nu spuneți nu ieșirilor în aer liber!

Citeste si: Horoscop 14 mai 2021: Zodia care nu va uita niciodată ziua de azi

Horoscop 15 mai 2021. Problemele se țin scai sâmbătă de această zodie. Sfatul astrologului

Taur

Probleme peste probleme, de dimineață până seară. Situație extrem de tensionată în cuplu care poate duce la o ceartă de proporții. Sfatul astrologului este să nu vă pierdeți cumpătul și să spuneți tot ce aveți de spus cu diplomație.

Gemeni

Horoscopul din 15 mai 2021 aduce vești excelente pentru voi! Veți reuși să duceți la bun sfârșit o problemă de mult timp amânată.

Spre seară, vizita unor prieteni vă va surprinde plăcut și veți petrece clipe minunate.

Citeste si: Cum te influențeaza tranzitul lui mercur în zodia Gemeni, începând cu 4 mai

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Horoscop 15 mai 2021. Problemele se țin scai sâmbătă de această zodie. Sfatul astrologului

Rac

Toată ziua pe drumuri. Aveți de rezolvat o mulțime de probleme pe care le-ați tot amânat. Vestea bună este că vă vor merge toate din plin. Atenție la cheltuieli neprevăzute ce pot spărea!

Leu

Problemele financiare nu vă dau pace. Investițiile din ultima vreme v-au cam golit buzunarele, iar acum nu știți cum să mai rezolvați acest aspect. Ajutorul neașteptat al unui membru din familie vă va surprinde.

Citeste si: Zodiile care se vor căsători în 2021. Bat clopote de nuntă

Fecioară

După o săptămână stresantă, a venit momentul să vă relaxați. Uitați de toate și încercați să vă deconectați. O veste excelentă veți primi spre seară!

Balanță

Probleme de sănătate în acest weekend. Din păcate, oboseala își spune cuvântul și vă veți resimți. Sfatul astrologului este să vă odihniți și să vă încărcați bateriile.

Scorpion

Nicio zi fără probleme! Cam așa a fost ultima perioadă pentru voi. Sâmbătă va ieși soarele și pe strada voastră și veți uita de toate... Nu ar strica să ieșiți un pic din oraș.

Citeste si: Horoscop. Zodia care NU va iubi niciodată cu adevărat

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Horoscop 15 mai 2021. Problemele se țin scai sâmbătă de această zodie. Sfatul astrologului

Săgetător

Conform horoscopului din 15 mai 2021, toate merg ca pe roate. Veți petrece mult timp cu familia și veți simți din plin vibe-ul de weekend și de libertate.

Capricorn

Nu prea comunicativ în ultima vreme, veți alege sâmbătă izolarea. Vreți să vă odihniți și să vă adunați energiile. Verificați-vă contul! Este posibil să primiți o sumă neașteptată de bani.

Citeste si: Ce este ascendentul si cum te influenteaza acest semn astrologic

Vărsător

O veste excelentă vă va însenina ziua! De altfel, sunteți într-o perioadă norocoasă din toate punctele de vedere. Profitați la maxim de acest privilegiu!

Pești

Pentru Pești, va fi o sâmbătă senină, de relaxare și bazată pe comunicare. Veți primi vizita neașteptată a unor prieteni pe care nu i-ați mai văzut de multă vreme, arată horoscopul zilei de sâmbătă 15 mai 2021.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI