Ce se întâmplă cu zodiile când natura revine la viață?! Semnul tău astral va fi afectat?! Horoscopul zilnic, chiar aici.

Horoscop 2 Martie 2021 Berbec

(21 Martie – 19 Aprilie)

horoscop 2 martie 2021
Ce se întâmplă cu zodia ta?![Sursa foto: google]


Este o zi favorabila pentru schimbarea activitatii. Angajatii din zodia Berbec pot sa treaca de la propuneri si evaluari ale situatiei direct la fapte – sa profite de oportunitatea de a-si schimba locul de munca.
Pot primi oferte tentante. Oamenii de afaceri vor avea parte de progrese vizibile in activitatile lor si vor da dovada de o capacitate de munca incredibila. Nu uitati sa acordati atentie persoanei iubite. Puteti organiza impreuna o seara romantica, arată horoscopurania.ro.

Horoscop 2 Martie 2021 Taur

(20 Aprilie – 20 Mai)

Pe plan sentimental lucrurile nu vor merge prea bine, dar nu trebuie sa va concentrati prea mult asupra problemelor intime. 2 martie este o zi favorabila pentru calatorii, excursii, escapade in afara localitatii. Nu uitati de cei care au nevoie de voi. Puteti sa cautati lucrurile pierdute, sa reluati relatiile intrerupte. Relatiile in familie vor lua o noua forma. Odihna activa si tratamentele cu apa va vor ajuta sa va relaxati dupa o zi grea de munca.

Horoscop 2 Martie 2021 Gemeni

(21 Mai – 21 Iunie)

In prima jumatate a zilei veti dispune de multa energie si veti fi plini de viata.

Totusi, aceasta stare nu va tine mult. A doua parte a zilei de 2 martie va poate aduce dezamagiri si esecuri. Va va fi greu sa evaluati oamenii si situatiile, si sa luati deciziile corecte.

Horoscop 2 Martie 2021 Rac

(22 Iunie – 22 Iulie)

Nepotrivirea intre dorinte si realitate va poate descuraja si poate genera o atitudine agresiva. Nu este momentul potrivit sa faceti plati, sa dati sau sa luati bani imprumut.

Munca fizica va avea efecte benefice. Daca veti reusi sa faceti fata acestei stari, totul va merge bine. Nu este exclus sa va consolidati pozitia in societate si sa va imbunatatiti situatia materiala.

Citeste si: Cel mai mare și mai rapid asteroid care va trece pe lângă pământ anul acesta. Pe ce dată va avea loc evenimentul

Horoscop 2 Martie 2021 Leu

(23 Iulie – 22 August)

In aceasta zi veti avea tendinta sa percepeti gresit realitatea. Din exterior va parea ca nu sunt schimbari si lucrurile merg chiar foarte bine, dar in interiorul vostru veti simti multa tensiune si veti fi macinati de presimtiri sumbre, care pot fi inselatoare. Este posibil ca niste evenimente neplacute care s-au produs recent sa va afecteze acum psihicul. Pentru a iesi din aceasta stare de tensiune se recomanda sa va concentrati asupra muncii, sa faceti ceea ce va place.

Horoscop 2 Martie 2021 Fecioară

(23 August – 22 Septembrie)

In aceasta zi trebuie sa aveti incredere in intuitie. S-ar putea sa primiti vesti neplacute care sa va perturbe echilibrul si chiar sa va provoace un stres daunator pentru sanatatea fizica si psihica. Pentru rezolvarea unor probleme familiale va fi nevoie de cheltuieli semnificative.

Horoscop 2 Martie 2021 Balanță

(23 Septembrie – 22 Octombrie)

In aceasta zi s-ar putea sa va bucurati de venituri semnificative sau sa primiti niste bonusuri. Pentru o perioada veti scapa de probleme. Exista riscul sa va lasati dominati de emotii puternice. Pentru a nu pierde controlul, trebuie sa va opriti la timp.

Citeste si: Horoscop 23 februarie 2021: O zi tensionată pentru două zodii

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

horoscop 2 martie 2021
Ce se întâmplă cu zodia ta?![Sursa foto: google]

Horoscop 2 Martie 2021 Scorpion

(23 Octombrie – 21 Noiembrie)

Nu este o zi favorabila pentru reorganizarea rutinei cotidiene, schimbarea domiciliului sau reparatii. Pot aparea multe probleme legate de proprietate. S-ar putea sa fiti plasati intr-o pozitie dezavantajoasa, care sa va afecteze si mai mult situatia materiala deja instabila. Se recomanda sa dedicati aceasta zi activitatilor obisnuite. Feriti-va de suprasolicitari.

Citeste si: Mercur retrograd 2021. Cum influențează fiecare zodie în parte

Horoscop 2 Martie 2021 Săgetător

(22 Noiembrie – 21 Decembrie)

O gestionare rationala a treburilor pe parcursul zilei va contribui la implementarea ideilor voastre. Veti avea puterea sa va schimbati spre bine statutul social, sa rezolvati problemele profesionale, sa va consolidati relatiile cu cei dragi. Energia si increderea de care veti da dovada ii vor suprinde pe cei din jur.

Horoscop 2 Martie 2021 Capricorn

(22 Decembrie – 19 Ianuarie)

2 martie este o zi favorabila pentru planificarea activitatii profesionale si evaluarea propriilor pozitii. Evenimentele pot lua o intorsatura neasteptata, care nu va fi in avantajul vostru. Daca veti ramane fermi si veti da dovada de spirit de intreprinzator, veti obtine rezultate excelente atat pe plan profesional, cat si in viata personala. Dedicati a doua parte a zilei tratamentelor preventive si curative. Copii si persoanele in varsta risca sa contracteze infectii. Ocupati-va de intarirea sistemului imunitar.

Citeste si: Horoscop zilnic marți, 2 martie 2021! Află ce zodie trece printr-o perioadă de singurătate!

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

horoscop 2 martie 2021
Horoscopul, chiar aici.[Sursa foto: google]

Horoscop 2 Martie 2021 Vărsător

(20 Ianuarie – 18 Februarie)

Buna dispozitie va fi la cote maxime in cazul nativilor care au elaborat individual un plan de actiuni si l-au implementat cu succes. S-ar putea sa va doriti sa va impartasiti impresiile cu cineva sau sa discutati despre problemele actuale. Astrele avertizeaza insa ca acest lucru poate sa duca la dezamagiri. Sa nu aveti incredere oarba in prieteni. In caz contrar, in viata voastra personala s-ar putea produce schimbari ireversibile.

Horoscop 2 Martie 2021 Pești

(19 Februarie – 20 Martie)

In data de 2 martie se vor crea aspecte favorabile pentru aventuri romantice, petreceri si distractie. Daca veti reusi sa lasati un pic munca, veti avea parte de o intalnire de neuitat. Emotivitatea si vitalitatea voastra ii vor uimi pe cei apropiati. Este posibil, de asemenea, sa va faceti prieteni noi, care va vor extinde viziunea si vor contribui la realizarea abilitatilor voastre creative.

Citeste si: Horoscop 1 martie 2021! Află ce îți rezervă astrele la început de primăvară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si