Close sidebar
Close sidebar

Horoscop 20 decembrie 2021. Va fi o zi agitată pentru mai mulți nativi ai zodiacului

Consultă horoscopul zilei de 20 decembrie și află ce ți-au pregătit astrele. Iată horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Alexandra Bercea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Horoscop 20 decembrie 2021. Anumiți nativi vor avea un început bun de săptămână, dar alții nu vor avea cea mai fericită zi. Va fi o zi agitată pentru mai mulți nativi ai zodiei. Apropierea sărbătorilor și agitația de dinainte de această frumoasă perioadă a anului face ca unii nativi să fie stresați. 

Citeste si: Horoscopul săptămânii

Horoscop 20 decembrie 2021 pentru toate zodiile

Iată horoscopul zilei de 20 decembrie 2021 pentru   toate semnele zodiacale!

Berbec

Berbecii intră în febra cumpărăturilor de sărbători și vor fi foarte agitați astăzi. Aleargă dintr-o parte în alta și se enervează mai ales în trafic.

Taur

Taurii sunt și ei pe fugă astăzi, prinși între sarcinile de serviciu și cumpărăturile de sărbători.

Vor fi și ei nervoși și stresați.

Gemeni

Gemenii au o dispoziție bună astăzi și vor fi foarte organizați. Acest lucru îi va ajuta să aibă multe reușite la serviciu. Pe seară vă ajutați jumătatea la diverse treburi legate de gospodărie.

Rac

Racii sunt calmi astăzi și vor avea o zi bună. Ce vor putea să facă la serviciu vor face, iar pentru ce nu vor avea timp nu vor intra în panică, urmând să ducă totul la bun sfârșit zilele următoare.

Leu

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pentru lei începe deja vacanța! Au avut un an bun, încărcat, iar acum e timpul să se relaxeze și să se pregătească de sărbători. Munca va trece în plan secund în următoarea perioadă.

Fecioară

Fecioarele încep bine săptămâna! Vor avea o bună dispoziție, iar acest lucru va duce și la realizări. Pare că pasa proastă e pe ducă pentru ei.

Balanță

Agitație și nervi astăzi! Ai multe de făcut, ești în criză de timp și devii foarte stresat. Îți va sări țandăra din orice și vei fi de nerecunoscut pentru colegii tăi.

Citeste si: Luna Plină decembrie 2021: Zodiile care au noroc în dragoste

Scorpion

Ai o zi foarte frumoasă, în care nu te vei stresa deloc și te vei bucura de tot ceea ce ți se întâmplă frumos!

Săgetător

Săgetătorii sunt și ei agitați astăzi și nu se mai opresc din a face treabă. Ia-o mai ușor, mai există și alte zile pentru a-ți termina treaba și a te pregăti de sărbători!

Capricorn

Capricornii au o întâlnire de afaceri cu o persoană foarte importantă. Vor încerca să se facă plăcuți și vor și reuși.

Vărsător

Vărsătorii sunt în formă astăzi și realizează multe lucruri la serviciu. Din păcate, o veste tristă despre o rudă le strică ziua și îi șochează. Vor fi foarte abătuți după aceea!

Pești

Peștii se simt obosiți și nu sunt încă gata pentru pregătirile de sărbători. Nici la muncă nu vor da mare randament.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Luna Nouă decembrie 2021: Cum sunt zodiile afectate de acest fenomen?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI