Close sidebar
Close sidebar

Horoscop 2020. Cea mai norocoasă zodie din acest an - Previziuni pentru toți nativii

Horoscop 2020. Noul an se anunță unul plin de evenimente pe plan astral, iar pentru unele zodii vor apărea noutăți pe plan personal, o nuntă sau nașterea unui copil. Pentru alți nativi primează cariera.

Raluca Ionita,

Horoscop 2020. Cea mai norocoasă zodie din acest an - Previziuni pentru toți nativii

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Balanțale par fovorizate de astre în anul ce urmează, deoarece au parte de două luni de glorie. Berbecii vor avea și ei parte de un an excelent în 2020.

Horoscop 2020- Berbec

E în luna aprilie, Berbecii reușesc să definitiveze o serie de planul care au legătură cu profesia. Abia în luna aprilie se poate spune că începe anul pentru Berbeci.

Horoscop 2020- Taur

Luna iulie este una în care Taurii au o mulțime de idei geniale. Cu toate astea, luna în care visele vor deveni realitate este luna decembrie, atunci când este posibil să-și întâlnească marea dragoste,

Horoscop 2020- Berbec

În luna august se aliniază planetele și pentru nativii din Gemeni. Aceștia vor primi o oferta de muncă de nerefuzat.

Horoscop 2020. Cea mai norocoasă zodie din acest an- Previziuni pentru toți nativii

Horoscop 2020- Rac

În luna mai, Racii vor avea parte de o perioadă fericită care îi ajuta să scape de starea de nehotărâre care i-a cuprins de ceva vreme.

Horoscop 2020- Leu

Decembrie va fi una cu noroc pentru ei.

În luna cadourilor, Leii vor schimba complet viața.

Horoscop 2020- Fecioară

Problemele de familie se vor rezolva abia luna în octombrie, iar Fecioarele sunt sfătuite să se gândească serios la ce au de făcut până atunci.

Horoscop 2020- Balanță

În luna iulie și august, Balanțele vor avea parte de multe artificii în relația de cuplu. După această perioadă nativii din Balanță se vor gândi tot mai serios la căsătorie.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Horoscop. Aceste două zodii se vor îmbogăţi în următorii cinci ani

Citeste si: Horoscop. Zodia care va avea cel mai mare noroc în dragoste în 2020

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Horoscop. Zodia pe care NU o iubeşte nimeni

Horoscop 2020- Scorpion

Septembrie este luna în care visele vor deveni realitate pentru Scorpioni. Este posibil ca acești nativi să se stabilească în străinătate în acest an.

Horoscop 2020- Săgetător

Scorpionii vor reuși să-și consolideze relația de cuplu, o vor lua de la început, dar de această dată își vor asigura fericirea și succesul pentru tot anul.

Horoscop 2020- Capricorn

În luna iulie, Capricornii vor renaște precum pasărea Phoenix. Aceștia vor scăpa de probleme rând pe rând și vor reușit să câștige o sumă importantă de bani.

Horoscop 2020- Vărsător

În luna mai, veștile primite vă vor determina să vă faceți noi planuri pentru tot anul. Aceste vești vă vor permite să porniți într-o călătorie în cadrul căreia veți descoperi noi pasiuni.

Horoscop 2020- Pești

În luna septembrie, Peștii vor reuși în sfârșit să-și exprime cu adevărat gândurile. Această deschidere și vulnerabilitate le permite Peștilor ca în lunile următoare să se maturizeze și să se conecteze la un nivel mai profund.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI