Horoscop 2022 Săgetător. Zodia Săgetător este o zodie de foc, aceasta este de obicei foarte optimistă și extravagantă, răspândind aceste caracteristici și celor din jur. Anul 2022 se va remarca prin a-i inspira pe ceilalți. Totodată vă puteți aștepta și la relații romantice si stabile.

Horoscop general 2022 pentru zodia Săgetător

Sănătate

Pentru nativii zodiei săgetător, anul 2022 este un an excelent privind sănătatea. Astfel, alinierea planetelor nu este singurul motiv al acestei vești bune, ci și atitudinea de care veți da dovadă pentru îmbunătățirea stării de bine.

Totodată, veți fi dispus să mergeți la medic, să vă îmbunătățiți starea dinților, de exemplu, să încercați diferite terapii de mișcare care vă pot ajuta atât fizic cât și energetic, să recurgeți la ritualuri care vă pot încărca pozitiv corpul, pentru a face sănătos. modificări în dieta dvs. și așa mai departe. Ești foarte hotărât să ai grijă de tine, de felul în care te simți și îți petreci timpul și chiar de felul în care arăți. Imaginea ta este una dintre prioritățile acestui an și vei primi chiar complimente că arăți mai bine, că ești plin de energie, că tenul tău este mai luminos etc. Prin urmare, starea ta de sănătate va fi foarte buna, insă depinde doar de tine.

Planeta Jupiter, deși petrece cea mai mare parte a anului 2022 în casa III a Săgetătorului, tranzitează și casa IV (casa, familia, inconștientul, bazele emoționale, trecutul, părinții și relația cu aceștia) pentru scurt timp (în intervalul 14 mai – 28 iulie), dar la 29 decembrie revine aici și va rămîne până în luna mai a

anului viitor. Trecerea lui Jupiter prin casa IV activează teme ce țin de echilibrul interior și de relația cu cei apropiați și te îndeamnă la cercetare interioară și la explorarea vulnerabilităților și a ideii de siguranță. Este posibil ca unora dintre Săgetători să le încolțească în minte ideea de a-și întemeia o familie, de a-și cumpăra o locuință, de a-și crea un cuib.

Horoscop 2022 Săgetător. Evoluție și dorințe îndeplinite

Horoscop 2022 Săgetător. Evoluție și dorințe îndeplinite

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop 2022 Balanţă. Totul va fi în echilibru, așa cum ți-ai dorit

Familie

Până acum, viața de familie a fost în vizorul tău, dar abia în 2022 ți se cere să faci din acest sector una din prioritățile tale. În principiu, provocările nu vor fi mari, dar este nevoie să te ocupi de anumite aspecte pentru ca relația voastră să își atingă potențialul. Încearcă să vezi unde bateți pasul pe loc și cum ați putea îmbunătăți ceea ce lasă de dorit între tine și ei. În primele trei luni ale anului, ai putea întâmpina unele probleme de comunicare în raport cu anumite rude, cu frați, surori, veri sau verișoare. Este greu de spus cu exactitate de la ce pleacă, dar s-ar putea să aibă legătură cu niște diferențe de mentalitate între tine și ei. Viața v-a purtat în timp prin locuri și experiențe diferite, iar acest lucru își spune acum cuvântul. În următoarele trei luni ale lui 2022, atmosfera din familie devine mai caldă și afectuoasă, mai ales de la jumătatea lunii mai încolo. S-ar putea însă ca tensiunile cu rudele apropiate să se agraveze de la finele lui iunie.

Astrele arată că te-ai putea confrunta, în aceeași lună, cu tensiuni în raport cu partenerul, ceea ce poate conduce la o atmosferă încărcată în familie.

În al treilea trimestru al anului, comunicarea cu rudele poate lăsa încă de dorit, dar pare că merge înspre mai bine. Faci eforturi reale să te deschizi față de ei și să schimbi ceva la reacțiile și atitudinea ta. Ar ajuta, de asemenea, dacă ai încerca să menții un contact mai strâns, să vă vedeți mai des și să vă vorbiți, nu doar în situațiile când nevoia cere asta. În ultimele trei luni ale lui 2022, se așterne armonia din nou peste atmosfera de acasă.

Bani și Carieră

În 2022, te numeri printre zodiile care trebuie să acorde o atenție specială sectorului profesional și finanțelor în 2022. Se arată la orizont atât oportunități în aceste domenii, cât și unele situații de criză, anumite momente în care trebuie să privești în perspectivă. Încearcă să separi riscurile care te pot conduce la pagube de situațiile în care poți avea de câștigat de pe urma lor. În primele trei luni ale anului, dar mai ales în ianuarie și februarie, te poți confrunta cu probleme de comunicare în plan profesional. Ori poate ai de-a face cu probleme tehnice, care te trag în spate sau afectează calitatea muncii depuse. Aceste lucruri pot constitui un laitmotiv anul acesta, deci încearcă să îți adaptezi discursul al interlocutor și să investești în aparatură mai performantă. În al doilea trimestru al anului, ai mai multă grijă cu cheltuielile și cum îți administrezi bugetul, mai ales de la finele lui aprilie încolo. De asemenea, se pot croniciza anumite probleme de comunicare de la finele lunii mai încolo, deci ai mare grijă cum te raportezi la persoanele cu care intenționezi să începi o colaborare sau pe care vrei să le atragi ca clienți. În următoarele trei luni ale lui 2022, lucrează intens la modul în care te raportezi la cei din jur. Încearcă să simți în ce direcție merge discuțiile, cum le poți readuce în favoarea ta. Planurile de viitor și proiectele de grup ar putea stagna către finele lunii septembrie. Astrodex recomandă să nu te îngrijorezi, ci încearcă să folosești acest răstimp pentru a evalua aspecte cu grad ridicat de risc.

Horoscop 2022 Săgetător. Evoluție și dorințe îndeplinite

Horoscop 2022 Săgetător. Evoluție și dorințe îndeplinite

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop 2022 Leu. O nouă poveste de iubire și succes în carieră

Dragoste

În sectorul dragostei se pare că vei avea parte de mult romantism în 2022. Partenerii romantici ar putea fi surprinzător de seducători la începutul acestui an, aliniamentele planetare indică acum că în curând mulți sagetatoru vor experimenta o refacere vitală a atracției fizice și a pasiunii romantice în toate relațiile pe termen lung. Urmăriți ca iubitorii și partenerii conjugali să declanșeze în mod activ o bucurie de evenimente trecute, sentimente vechi sau afecțiuni originale: acesta este un moment puternic pentru apreciere împărtășită și înțelegere reînnoită în relațiile cheie. Săgetătorii singuri se pot aștepta să întâlnească o relație neobișnuit de complicată la începutul anului 2022. Între mijlocul lunii februarie și sfârșitul lunii martie, pentru o poveste de dragoste extrem de pasională și complicată, care să ceară atenție. Șansele sunt că va fi de scurtă durată, dar extrem de plăcut: rămâneți echilibrat și refuzați să vă dați inima prea repede. Aspectele planetare indică, de asemenea, că o relație mai serioasă va ajunge și la scurt timp luna iunie. Dacă da, așteptați-vă ca această relație romantică să fie blândă, liniștită încântătoare și de lungă durată. După sfârșitul lunii august acasă și familia devin o preocupare puternică: îmbunătățiri financiare, noi activități zilnice și un angajament continuu de soluționare a dezacordurilor familiei vor fi o temă continuă. Acesta va fi un moment vital pentru a câștiga încredere în cei dragi.

Noroc

Pentru săgetători, în prima parte a anului 2022, atenția nativilor săgetător este îndreptată în special către situația financiară și către ce trebuie să facă ei mai bine pentru a-și asigura sumele de care au nevoie sau pe care le au în obiectiv. Pentru aceasta au în vedere raționamente foarte serioase și își desenează o strategie de viitor. Luna ianuarie este luna în care nativii fac planuri. Astrologul consideră că domeniul muncii este pliat foarte bine pe ce am spus până acum. Nativii sunt îndrăgostiți. Dar cel mai probabil, aceștia doresc să le fie bine. Și aceia care sunt nemulțumiți cu actuala relație, indiferent câtă stabilitate inspiră, simt nevoia să se retragă. Aceia care sunt singuri, simt că va trebui să renunțe la comoditatea unei vieți în solitudine pentru a-și manifesta nevoia de iubire. Și părăsesc cuibul! la nativii Săgetător, starea de sănătate este cel mai probabil să fie afectată de împotrivirea nativilor la evoluție. A evolua cat mai mult este deviza acestei zodii și trebuie onorată. În caz contrar se pot trezi cu unele probleme.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si