Horoscop 2022 Balanţă. Anul 2022 va veni cu mai mult echilibru în viata balanțelor. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie sa te strofoci pentru ceea ce iți doresti. Dacă te comporți prea rece, ai putea respinge oamenii apropiați. Însă, puteți conta pe faptul că pentru Balanță, anul 2022 a pregătit o mulțime de succese mai mici sau mai mari, fiind o recompensă binemeritată.

Horoscop general 2022 pentru zodia Balanță

Sănătate

Balanțele vor avea mai multă grija in ceaa ce priveste sănătatea, dar si aspectul fizic și modul în care vă se simt în fiecare zi în 2022. Deși starea ta generală de sănătate se imbunatateste pe zi ce trece, simți că mai este loc pentru mai multe. În anul precedent, ai descoperit terapii și activități benefice, ceea ce înseamnă foarte mult pentru tine. Acum știi ce trebuie să faci, care schimbări din stilul tău de viață sunt benefice pentru tine și îți aduc bucurie, iar stelele prezic și o puternică ascensiune spirituală. Cei dragi vă sprijină și ideile și viața dvs. se schimbă și, de fapt, este posibil să fie nevoie să le implementezi și în viața lor, deoarece devin adepți ai ideilor tale.În luna mai 2022 Jupiter intră în casa VI a Balanței, unde stă până la 28 iulie, apoi se întoarce în mers retrograd în casa V; la 29 decembrie, însă, Jupiter își începe tranzitul de lungă durată prin casa VI a Balanței, care se va încheia în 2022.

Prin urmare, eastrolog.ro apreciază că poți înregistra progrese în plan profesional și în ceea ce privește sănătatea. Pe de altă parte, unele Balanțe ar putea avea revelații interesante legate de dimensiunea spirituală a bolilor sau de conflictele emoționale care se află în spatele multor boli ori afecțiuni. Trei dintre cele patru eclipse din 2022 îți activează axa cunoașterii, ceea ce este deosebit de stimulant.

Horoscop 2022 Balanţă. Totul va fi în echilibru, așa cum ți-ai dorit

Horoscop 2022 Balanţă. Totul va fi în echilibru, așa cum ți-ai dorit

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Fazele lunii octombrie 2021: Când este Lună Plină şi Lună Nouă şi cum sunt zodiile afectate?

Familie

În ceea ce priveste sectorul familiei, acesta a fost destul de mult afectat de mișcările astrelor în ultimii ani, iar efectele le vei simți și în 2022. Ai făcut eforturi pentru a te bucura de o atmosferă liniștită acasă, pentru a concilia diferențele de viziune între tine și anumiți membri ai familiei. Mai ai încă de lucrat în privința anumitor aspecte, dar lucrurile evoluează într-o direcție bună. În primul trimestru al anului, lucrurile merg bine în mare parte, dar s-ar putea să existe probleme legate de modul în care comunici cu copiii. S-ar putea să nu înțelegi anumite puncte de vedere pe care le au ei, ceea ce face interacțiunea dintre voi greu de gestionat în luna februarie. Încearcă să vezi cum ai putea crea o punte peste prăpastia dintre generațiile voastre. În următoarele trei luni ale anului acesta, atmosfera din casă ar putea avea de suferit într-o anumită proporție. Acest lucru se datorează retrogradării lui Pluto prin casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce riscă să creeze tensiuni sau o distanțare emoțională între tine și persoana iubită. De asemenea, ar putea avea de suferit comunicarea cu rudele partenerului. În al treilea trimestru al anului, ți se oferă prilejul să lucrezi mai îndeaproape la relația cu copiii. Poate reușești să le oferi mai mult din timpul tău ori să te deschizi mai mult față de preocupările și viziunile lor.

De la finele lui septembrie încolo, poți întâmpina unele probleme de comunicare cu ei, dar se vede că vă îndreptați într-o direcție mai bună decât înainte.  

Bani și carieră

Se pare ca nici in 2022 nu vei avea parte de mari surprize pe acest plan. Însă, vor veni si vești extrem de bune, nu ai motive să te îngrijorezi în legătură cu modul în care vor evolua lucrurile, dar în alte situații, există riscul ca unele proiecte să nu evolueze în ritmul pe care ți l-ai fi dorit. Este foarte important cum gestionezi tu oportunitățile care apar. În primul trimestru al anului, totul pare să meargă bine pentru tine pe acest plan. Nu există situații sau influențe care ți-ar putea afecta proiectele, motiv pentru care progresele așteptate nu vor întârzia să apară. S-ar putea însă ca, în ianuarie și februarie, să fii tentat(ă) să faci unele cheltuieli care nu reprezintă o prioritate pentru a impresiona pe cineva drag. Temperează-ți obiceiurile de consum. În următoarele trei luni ale lui 2022, dar mai ales de la jumătatea lunii mai încolo, Jupiter îți atrage atenția asupra muncii prin șederea sa scurtă în casa aferentă din horoscopul tău general. Se întrevăd așadar câteva luni solicitante și aglomerate, dar fii sigur(ă) că beneficiile vor fi pe măsură. AstroDex prognozează că onorariul sau răsplata așteptată vine mai târziu decât credeai. În următorul trimestru al anului, îți poate fi dificil să te bazezi pe anumite persoane cu care derulezi activități profesionale. Retrogradarea lui Uranus printr-o importantă casă relațională din harta ta solară îți afectează relația cu ei în a doua jumătate a lui august. În plus, de la finele lui septembrie încolo, nu îți mai găsești tu forța de a da dovadă de răbdare în anumite situații. În ultimele trei luni ale lui 2022, se reintră în normalitate pe mai multe paliere.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Horoscop 2022 Balanţă. Totul va fi în echilibru, așa cum ți-ai dorit

Horoscop 2022 Balanţă. Totul va fi în echilibru, așa cum ți-ai dorit

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop 2022 Leu. O nouă poveste de iubire și succes în carieră

Dragoste

Astrele arata ca vor exista surprize romantice pe tot parcursul anului 2022. Noii iubiți sau un mod nou de a vedea un partener actual îți pot lumina visele încântătoare în aproape orice moment. Călătoria poate fi legată de o posibilitate senzuală sau… cineva dintr-un loc destul de exotic poate fi centrul atenției tale. Cu o mare parte din acest an subliniind viitorul tău și modul în care dorești să-l construiești, dragostea ia și o notă oarecum serioasă. Totuși, învață să te joci și să te distrezi păstrându-ți angajamentele și legăturile potențiale de lungă durată. Venus, planeta ta conducătoare, face un tranzit retrograd în octombrie și noiembrie în semnul pasional al Scorpionului care promite întoarcerea cuiva … sau o amintire puternică din trecut. Această perioadă este foarte concentrată pe modul în care îți alimentezi nevoile de securitate și stimă prin conexiunile intime și parteneriatele tale. Petreci mult timp pe parcursul anului amintindu-ți de autonomia și abilitatea dvs. inerentă de a satisface cele mai multe nevoi ale vieții.

Relaţii

Femeile Balanta sunt atragatoare, fermecatoare, cochete, si sunt gata sa renunte la ultimul leu pentru un lucru sfrumos. Adora estetica in toate: in mobila, haine, ambianta, oameni, cei din jur simt asta si trag instinctiv spre ele. Le este greu uneori sa aleaga, de aceea in anturajul lor deseori apar personaje intamplatoare, carora femeile Balanta nu au putut sa le spuna la un moment dat “nu”.Din pacate, in incercarea de a le face tuturor pe plac pentru a nu supara pe nimeni, femeile Balanta adesea isi pierd propria identitate. Iar in anul 2022 vor avea loc situatii, in care reprezentantele acestei zodii va trebui sa-si defineasca clar pozitia. Va fi valabil si pentru relatiile cu persoanele apropiate, si pe plan profesional. Nu va simplu si usor, dar va fi necesar.In a doua jumatate a anului, se poate incepe pe neasteptate o noua poveste de dragoste: poate se vor reaprinde sentimente vechi, sau poate vor lua nastere altele noi, dar dintr-un oarecare motiv veti hotara ca nu este momentul potrivit pentru dragoste.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop chinezesc 2022: Pe ce dată începe Noul An Chinezesc în 2022?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si