Deși ziua de duminică este una de relaxare în general, pentru toate persoanele, data de 21 martie poate fi dificilă pentru fiecare zodie în parte, sfârșitul de săptămână va fi reprezentat de luarea unor decizii importante sau pentru cheltuieli neprvăzute.

Berbec

Gandesti si vorbesti mult in acest weekend, astfel cei din preajma ta vor fi nevoiti sa-ti asculte toate pledoariile. Pe undeva, datorita unor frici acumulate de-a lungul anilor, acum, in perioada pe care o traversăm, depui eforturi, mai mult sau mai putin conștiente, de a le scoate la suprafata si de a le dizolva

odată pentru totdeauna. Accepta sfaturile si sprijinul clor dragi.

Citeste si: 20 martie 2021: Ziua Internațională a Fericirii. Pe ce loc se află România în topul țărilor fericite și cine este pe prima poziție

Taur

Finalul acestei saptamani îți aduce in atentie cheltuielile necesare traiului zilnic. Este posibil sa primesti bani, bunuri sau cadouri, fie dinspre segmentul profesional, fie din partea celor dragi. Bucuria de a oferi si celorlalti din avutul tau este mare si de bun augur. La momenul potrivit ți se vor înapoia toate în aceeași măsură. Fă-ți mai mult timp pentru odihnă și evită să exagerezi cu mâncatul.

Gemeni

Este un sfarsit de saptamana extrem de important pentru luarea unor decizii. Vei dori sa schimbi lucruri si vei avea posibilitatea sa incepi  proiecte personale noi.

Acorda in primul rand mai multa atentie sanatatii. Atat sufletul, cat si trupul îți sunt stresate si au nevoie, pe de o parte de sprijinul celor dragi, iar pe de altă parte, de ingrijiri de specialitate.

Horoscop 21 martie 2021

Rac

Starea ta de sanatate poate fi afectata, mai ales in cazul sistemului respirator, dar si in cazul ficatului, ai mare grija si daca este cazul du-te la un control sau la analize medicale.

La sfarsitul saptamanii acesteia ar fi bine sa te detasezi de tot si de toate. Esti predispus la izolare, meditatii interioare si la discutii tainice cu persoane de incredere din mediul profesional. Fii prudent si vorbeste putin despre tine si intentiile de viitor.

Leu

Segmentul prietenilor este controversat la finalul acestei saptamani. Unii vin in preajma ta aducându-ți informatii deosebite, insa altii vor doar sa profite de pe urma experientei tale profesionale. In umbră încep sa se croiască tensiuni intre tine si colegii de munca. Se recomanda discretie si evitarea implicarii in actiuni neprofitabile.

Citeste si: Zodia Berbec- caracteristici, personalitate, cariera si relatii

Fecioară

Un sfarsit de saptamana extrem de solicitant pentru zodia Fecioară. Se contureaza intalniri si dialoguri cu multa lume la sfarsitul acestei saptamani. Oricat ai incerca sa treci neobservat, tot se va gasi cineva care sa te urmărească si să te provoace in vreun fel. Ar fi bine sa profiti de forta acestor zile si sa socializezi cu toata lumea. Insa si acasa se pare ca vei fi solicitat destul de mult. Alege-ti prioritatile, vorbele si gesturile cu grija.

Balanță

Schimbari bruste si in viata Balanțelor. Astfel, filozofia ta de viata va suferi modificari in acest weekend.

Probabil in urma unor studii, cercetari sau discutii cu persoane experimentate in varii domenii de activitate te vei hotari sa abordezi cu totul altfel lumea si provocarile ei. Totusi, mentalul tau este labil si ar fi bine sa lasi deciziile sau observatiile importante pentru zilele urmatoare. Relaxeaza-te cu un film bun.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Zodiac 21 martie

Scorpion

La sfarsit de saptamana vei avea niste cheltuieli neprevazute atat tu cat si partenerul tau de viata sau cu persoanele din anturajul profesional. Pe de alta parte, bugetul comun cu aceste persoane este insuficient pentru nevoile si mofturile tuturor. Selecteaza cheltuielile prioritare si lamureste aceste chestiuni si cu ceilalti. Recomadnabil este sa achiti mai intai datoriile urgente.

Săgetător

Un sfarsit de saptamana extrem de dificil pentru nativii din zodia Săgetătorului. Se raporteaza la ceilalti foarte greu si gestioneaza întâmplările cu greu. Poti avea senzatia ca toata lumea este impotriva ta si ca ar fi momentul să iei măsuri. Lumea nu are treabă cu tine, ci tu cu ea. Remodeleaza-ti felul de a fi si de a relationa. Tu îți esti cel mai bun prieten, partener, sustinator, dar si dușman veritabil.

Citeste si: Zodiile care se vor căsători în 2021. Bat clopote de nuntă

Capricorn

Un sfarsit de saptamana destul de solicitant pentru zodia Capricorn. Esti tentat sa muncești mult la finalul acestei saptamani, lucru greu de realizat. Sanatatea este vulnerabila si o afectiune veche poate recidiva brusc. Posibil sa fie nevoie de consultatii, analizele medicale sau de interventii chirurgicale. Totusi, pe cat posibil, evita-le in aceste zile. Odihna, compania celor dragi, bucuria sosirii primăverii iti prind bine.

Vărsător

Duminica aceasta reprezinta momentul potrivit pentru activitatile de tipul hobby. Cei dragi te pot necaji, cerandu-ti sprijin pentru mofturile lor. Capitolul sentimental este rascolit si numai cu eforturi sustinute se poate ajunge la un consens. Iubeste-te mai mult si evita sa ai asteptari prea mari de la persoana iubita sau de la copii. Pot interveni sarcini profesionale si sa fii nevoit sa lucrezi.

Pești

Activitatile gospodaresti au succes la finalul acestei saptamani. Posibil sa întâmpini neplăceri, fie din partea membrilor familiei care doresc alt program decât propui tu, fie unele reparatii sau reamenajari trebuie amânate. Selecteaza treburile care pot fi realizate si tine cont si de nevoile sau parerile celor dragi. O masa festiva organizata in familie va bucura pe toata lumea.

 

 

 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si