Horoscop 22 august 2022. Vezi horoscopul pentru ziua de luni, 22 august! Care sunt zodiile favorizate de astre? Sfatul zilei este să vă exprimați clar dorințele, altfel veți regreta! Emoții intense pentru două zodii!

Horoscopul zilei de 22 august 2022 pentru toate zodiile

Iată horoscopul zilei de 22 august 2022 pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Ai parte de o zi excelentă. Este o zi bună din punct de vedere astral pentru a vă exprima emoțiile și opiniile, deoarece vei găsi oameni mai deschiși și mai receptivi. Vorbește cu încredere despre dorințele tale. Este important să spui ceea ce simți. 

Taur

Descoperi o nouă pasiune ș te bucuri din plin de aceasta. Ajungi la miezul unui subiect care te interesează. Totodată, este momentul potrivit pentru a lua în considerare angajarea în noi proiecte. Emoțiile tale sunt puternice, datorită unei anumite persoane din viața ta.

Gemeni

Trăiești clipa la maximum și profiți de fiecare oportunitate. Dacă lucrurile au fost destul de intense în ultima vreme, nu-ți face griji, acum vor deveni mai ușoare. Zâmbetul tău și energia debordantă vor fi apreciate. Vei descoperi că ceilalți îți vor fi alături.

Citeste si: Horoscop bani septembrie 2022: Care sunt cele două zodii norocoase care se vor umple de bani

Horoscop 22 august 2022. Un început de săptămână spectaculos pentru aceste zodii. Vești excelente!

Horoscop 22 august 2022. Un început de săptămână spectaculos pentru aceste zodii. Vești excelente!

[Sursa foto: PixaBay]

Rac

S-ar putea să descoperi că îți asumi din ce în ce mai mult trăsăturile oamenilor cu care nu rezonezi. Luminează-te puțin și gândește pozitiv. Dacă continui să vezi partea negativă a tuturor, este probabil ca alți oameni să vadă doar partea negativă a ta.

Leu

Astrele îți recomandă să păstrezi lucrurile ușoare și optimiste.

Acesta este momentul să fii aventuros și să experimentezi mai mult. Nu lăsa pe nimeni să-ți spună cum să-ți conduci viața. Ai o voință puternică și opinii bine stabilite, așa că nu-ți fie teamă să le exprimi.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Citeste si: Fazele lunii septembrie 2022: Când este Luna Plină şi Luna Nouă?

Horoscop 22 august 2022. Un început de săptămână spectaculos pentru aceste zodii. Vești excelente!

Horoscop 22 august 2022. Un început de săptămână spectaculos pentru aceste zodii. Vești excelente!

[Sursa foto: PixaBay]

Fecioară

S-ar putea să fii în situația în care trebuie să iei unele decizii, și acest lucru nu va fi prea ușor pentru tine. Sfatul este să greșești de partea aventurii. Ai încredere că norocul te va împinge dacă îți asumi riscuri. S-ar putea să te simți neapreciat. Cere ajutor atunci când ai nevoie, dar nu te baza pe ceilalți să te vindece. Majoritatea acestei lucrări trebuie să vină din interior.

Balanță

Ar fi bine să profiți de resursele de putere deoarece ai la dispoziție multă energie. Ai capacitatea de a transforma și de a cuceri orice acum. Spiritul tău de aventură poate fi mai acut decât în ​​mod normal și este posibil să te simți destul de nerăbdător să faci lucrurile să meargă într-o nouă direcție.

Nu te abține. Acum este momentul.

Scorpion

Vei fi pus în situația de a lua unele decizii spontane  cu care s-ar putea să nu te simți prea confortabil. Probabil consideri că nu ai suficiente date pentru a lua o decizie despre ce să faci în continuare. Realizează că uneori este necesar să faci cea mai bună alegere pe baza cunoștințelor pe care le ai. Fii aventuros și ai încredere în judecata ta.

Săgetător

Simți că alergi în zadar după cineva. S-ar putea ca prima ta reacție să te ducă într-un loc nepotrivit. Evadarea este însă doar un remediu temporar. Dacă lucrurile ți se trântesc în față astăzi, folosește asta ca un indiciu că trebuie să iei măsurile necesare. 

Capricorn

Emoțiile vor fi mai intense în ceastă zi, deși ceva s-ar putea să nu decurgă prea bine. Ar putea fi un sentiment de manipulare. Poate că ai judecat greșit sensibilitatea altcuiva și acum vrea să răspundă într-un mod subtil, dar dăunător. 

Vărsător

S-ar putea să găsești  o mare putere și energie în aer care te îndeamnă să alegi traseul aventuros. Nu e nevoie să te abții. Ușa este deschisă și așteaptă să faci saltul credinței pe cealaltă parte. Nici măcar nu-ți face griji pentru consecințe acum. Norocul tău te va trage în siguranță.

Citeste si: Marte intră în Gemeni începând cu 20 august 2022. Cum sunt influențate zodiile

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă- radioimpuls.ro

Horoscop 22 august 2022. Un început de săptămână spectaculos pentru aceste zodii. Vești excelente!

Horoscop 22 august 2022. Un început de săptămână spectaculos pentru aceste zodii. Vești excelente!

[Sursa foto: PixaBay]

Pești

S-ar putea să descoperi că trebuie făcute ajustări în planurile pe care tocmai ți le-ai făcut. Nu-ți face griji dacă lucrurile nu merg așa cum ți-ai propus. De fapt, cel mai bun traseu este cel care nici măcar nu a fost planificat. Fă ceva ce nu ai mai făcut până acum.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si