Marte intră în Gemeni începând cu 20 august 2022. Iată care sunt previziunile zodiacale în următoarea perioadă!

Marte intră în Gemeni începând cu 20 august 2022

Pe 20 august, Marte își începe tranzitul în Gemeni. Și aduce nevoia de a căuta alte soluții atât la problemele vechi, cât și cele actuale. Și să acționăm fără un obiectiv clar. Haosul, cuvintele, lipsa așteptărilor și dorința de a face schimbări vor fi armele noastre cele mai folositoare.

Cum se manifestă Marte în Gemeni

Marte stă de obicei aproximativ două luni într-un semn, dar de data aceasta va rămâne în Gemeni până pe 25 martie 2023. Ce vom învăța: că nu ne trebuie mult/totul pentru a începe ceva nou. 

Citeste si: Horoscopul mincinoşilor. Ce zodii nu spun niciodată adevărul?

Cu Marte prin Gemeni, vom căuta soluții prin care să facem mai mulți bani și să ne punem la muncă și pasiunile. Ca să nu mai spunem că va începe o perioadă minunată pentru cei care își doresc de mult timp o reconversie profesională. 

Cum influențează tranzitul lui Marte în Gemeni

Berbec

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nativii zodiei Berbec trebuie să fie foarte amabili cu cei din jurul său. Gândește înainte să spui ceva. Este posibil să te bucuri de o perioadă aglomerată și plină de aventură, cu multă socializare și distracție.

Taur

Taurii vor simți nevoia să facă anumite economii. Poți decide să reduci cheltuielile inutile care se tot adună. Prezența lui Marte este de fapt o oportunitate excelentă pentru o abordare mai corectă și mai atentă a bugetului tău.

Gemeni

Gemenii vor simți atât o stare de neliniște cât și o încredere deosebită în ei. Încercă o schimbare în rutina ta, sau o schimbare de aspect. Și nu uita că orice schimbare începe din interiorul tău. Elimină lucrurile negative!

Rac

Racii nu trebuie să se teamă să cunoască noi oameni și să experimenteze lucruri noi. Marte te poate ajuta să-ți păstrezi mintea deschisă ca să poți vedea toate oportunitățile pe care viața ți le oferă.

Leu

Leii vor fi ghidați de o anumită energie pentru a face lucruri bune celor din jur. Îți va plăcea să lucrezi cu organizații caritabile, să participi la evenimente de strângere de fonduri sau poate să strângi bani pentru o cauză socială.

Fecioară

Fecioarele își doresc o îmbunătățire în carieră. Aceasta este o perioadă bună pentru că, Marte îți aduce încredere în propriile tale forțe și o atitudine care ar face față schimbărilor dorite.

Balanță

Balanțele tind să cunoască persoane noi. Poți ieși în oraș, poți merge într-o vacanță sau chiar într-o simplă plimbare. Odată cu intrarea lui Marte în Gemeni vei avea mult mai multă energie pentru a explora lumea.

Scorpion

Acest tranzit, Marte în Gemeni îți activează zona de adevăr. Vei descoperi unele adevăruri pe care poate nu ți-ai fi dorit să le știi.

Concentrează-te mai degrabă pe propria persoană, decât să te bagi în intimitatea altora.

Săgetător

Săgetătorii vor beneficia de o doză de energie. Vei avea parte de multă pasiune și emoție.În această perioadă sunt mari șanse să cunoști pe cineva.

Capricorn

Capricornii se vor simți mult mai determinați, iar mintea va fi plină de idei uimitoare care te vor ajuta să-ți planifici mai bine munca. Marte te ajută să te organizezi și să rămâi organizat, pentru că se întâmplă atât de multe în creierul tău.

Vărsător

Vărsătorii simt nevoia de mai multă distracție. Probabil că este timpul să petreci și să profiți cât mai mult de această energie cât mai durează. Acum este momentul să te bucuri de distracție!

Pești

Unele neînțelegeri pot apărea în familia ta. Fii calm și rezolvă toate problemele prin comunicare. Găsește o modalitate de a-ți exprima gândurile și sentimentele care să nu afecteze pe nimeni.

Citeste si: Horoscop 17 august 2022. O zi tensionată și plină de provocări pentru acești nativi

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si