Close sidebar
Close sidebar

Horoscop 22 mai 2021. Zodiile care trec prin momente dificile

Consultă horoscopul zilei de mâine, 22 mai 2021 și află ce ţi-au rezervat astrele. Cu ce probleme se vor confrunta zodiile în prima zi de weekend?

Alina Raducu,

Horoscop 22 mai 2021. Zodiile care trec prin momente dificile [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Horoscopul pentru ziua de 22 mai 2021 anunţă vești neașteptate pentru unele zodii, însă pentru unele, astrele recomanda sa-și pastreze calmul si sa nu se grabeasca in luarea unor decizii importante.

Horoscop 22 mai 2021 pentru toate zodiile

Iată horoscopul zilei de 22 mai 2021 pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

O zi grea pentru berbeci.

Se pare ca esec financiar de care ai avut parte zilele trecute nu iti da pace. Vei avea o atitudine de indiferenta fata de toti din jurul tau și inclusiv anumite momente de nervozitate. La sfarsitul zilei, un prieten te va vizita si iti va face o surpriza la care nu te astepti.

Taur

Astzăi nu ai o stare prea buna, te simti iritat, mai ales pentru faptul ca vei fi cautat de o persoana pentru un imprumut.

Ar fi bine daca o vei putea ajuta pentru ca mai tarziu vei avea cu siguranta sprijinul acesteia. Spre seara exista posibilitatea sa primeste o veste în legatura cu relatiile sentimentale, care nu iti va da pace si te va face sa fii confuz. Pastreaza-ti calmul si nu te grabi sa iei o decizie în aceasta privinta.

Gemeni

Astazi vei fi preocupat cu proiecte importatnte ce nu le poti lasa la indemana oricui, insa acest lucru ii va nemultumi pe membrii familiei tale care asteapta cu nerabdare sa petreaca mai mult timp cu tine atunci

cand au ocazia. Partenerul de viata iti va reprosa anumite lucruri dinaceasta cauza, nu ezita sa-i explici despre sarcinile pe care le ai de indeplinit si astfel te va intelege. Ai avea nevoie, totusi, de mai multa odihna.

Horoscop 22 mai 2021. Zodiile care trec prin momente dificile [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Profeţia înfiorătoare a lui Nostradamus pentru 2021: Ce se întâmplă cu România?

Rac

Astăzi este cuprins de o energie pozitivă. Starea ta de bine a revenit și poti reusi sa indeplinesti orice obiectiv ai avea. Originalitatea și modul diferit in care te faci vazut te vor ajuta sa incepi un nou proiect și o noua investitie ce iti va aduce multe beneficii financiare. Nu te grabi sa iei o decizie acum, asteapta ca totul sa fie in echilibru cu tine.

Leu

Astazi te concentrezi doar pe ideile si scopurile tale. Din cauza unei stari de irascibilitate, risti sa intelegi gresit sfaturile unei rude in legatura cu viata ta persoanala. Astrele recomanda sa te consulti mai inati cu partenerul de viata in privinta unor obiecte de valoare pe care iti doresti sa le achizitionezi in viitorul apropiat.

Fecioara

O zi dificila pentru fecioare, astazi. S-ar putea sa fii implicat fara sa vrei intr-un scandal la locul de munca sau in familie ceea ce iti va provoca o stare de nervozitate. Recomandat ar fi sa tratezi totul cu calm, pentru ca asa vei putea gasi rapid o solutie in acest caz. Ocupa-te mai mult de rezolvarea probelemelor din vizta ta, astazi.

Balanta

Astăzi, vei avea discutii mai aprinse cu superiorii tai din cauza unor proiecte pe care nu ai putut sa le finalizezi la timp. Nu renunta la ce ai de facut din cauza acestor neintelegeri, ai in continuare incredere in tot ceea ce faci. Incearca sa ii explici cu calm situatia si sa ii demonstrezi ca nu este doar vina ta, ci a intregiii echipe. Pastreaza-ti cumpatul pentru a nu amplifica neintelegerile.

Scorpion

Astăzi vei fi fosrte ocupat cu unele lucrari, poate casnice. Veti face unele schimbari in ceea ce priveste locuita. Posibil ca spre seara sa aveti cateva neinteegeri de discutat cu o anumita persoana, insa puteti rezolva situatia foarte usor cu calm si gadire fara prejudecati. Nu te grabi sa spui anumite cuvinte care ii vor rani pe cei dragi.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Horoscop 22 mai 2021. Zodiile care trec prin momente dificile [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce este ascendentul si cum te influenteaza acest semn astrologic

Sagetator

De obicei esti foarte sociabil si acest lucru te va ajuta in a-ti face noi prieteni, insa vei fi foarte nemultumit din cauza unor probleme financiare. Ascuta-ti mai mult intuitia si profita de orice ocazie ce iti apare pentru unele proiecte de viitor.

Capricorn

O zi in care vei avea de castigat, insa si de pierdut. Astazi ai succes doar in activitatile casnice, insa la locul de munca vei face unele greseli din cauza lipsei de inspiratie. Ar trebui sa eviti unele intalniri de afaceri si calatorii deoarece vei avea parte de un esec. Ia o pauza mai lunga de timp in care sa te relxezi.

Horoscop 22 mai 2021. Zodiile care trec prin momente dificile [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Baba Vanga a făcut previziuni tulburătoare. Ce îi așteaptă pe români în următoarea perioadă

Varsator

Astazi vei primi laude si aprecieri din partea membrilor familiei datorita faptului ca te poti descurca in orice situatie mai grea pe care o intampini. Vei gestiona cu succes niste cheltuieli neprevazute dar foarte folositoare pentru camin. Vei primi o veste despre o ruda bolnava si vei fi nevoit sa iti schimbi anumite planuri pentru astazi.

Pesti

Nu esti in apele tale, azi. Vei avea o stare de confuzie la locul de munca si in timpul unei intalniri cu prietenii. Nu incerca sa te ocupi de mai multe lucruri in acelasi timp deoarece nu este o idee prea buna. Ar fi indicat sa iti masori cuvintele si sa te asiguri ca iti pastrezi promisiunile facute. Incearca sa eviti orice forma de cearta din cercul tau de prieteni, spre binele tau.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI