Horoscopul zilei de 29 iulie 2021 arată că taurii ar putea intâlni o persoana interesanta de la care vor avea de invatat, în schimb gemenii și varsatorii sunt foarte norocosi în ceea ce priveste cresterea veniturilor. Astrele arată că pentru lei, relațiile sentimentale se vor îmbunătăți considerabil.

Horoscop 29 iulie 2021 pentru toate semnele zodiacale

Iată zodiacul complet al zilei de 29 iulie 2021 pentru toate cele 12 zodii!

Berbec

Berbecii au o zi excelentă, acestia se simt fericiți și împliniți datorită unor succese la locul de muncă sau la studii. De asemenea, berbecii sunt extrem de sociabili și deschiși pentru a construi noi relații. Poziția planatelor mai arată că poate apărea și o discuție bună și acest lucru o să-i ajute să fie mai eficienți în ceea ce fac.

Taur

Astrele spun că taurii ar putea intalni în această zi o persoană de la care au foarte mult de învățat. De asemenea, taurii vor să se remarce și să își scoată în evidență unele abilități. S-ar putea ca în prima partea zilei taurii să fie recrutați într-un program nou, doar dacă câștigă încrederea unui om. Poziția planatelor mai arată că la final de zi un prieten sau un coleg va apela la ajutorul lor de specialist într-un anumit domeniu.

Gemeni

Gemenii au mare noroc la bani in aceasta perioada si reușesc să își rotunjească veniturile dintr-o altă sursă, pentru că are șansa să lucreze alături de un om cu o mare influenta. Astrologii mai adaugă că în această zi gemenii știu foarte bine ce își doresc și sunt extrem de organizați. Oamenii din jurul lor observă acest lucru și încep să vadă în ei o persoană sigură, care va face din nimic ceva valoros.

Horoscop 29 iulie 2021. Zodiile cu mare noroc la bani
Horoscop 29 iulie 2021. Zodiile cu mare noroc la bani[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop august 2021. O lună cu schimbări majore în viața sentimentală pentru aceste zodii. Ce spun astrele?

Rac

Racii incep sa vada lumea cu alți ochi și asta datorită unui om important din viața lor. În prima partea zilei se dedică unei persoane și petrece foarte mult timp cu ea. Poziția planatelor mai arată că vor primi niște mesaje sau apeluri extrem de importante, care pot să decidă câteva lucruri în viața lor. Iar în a doua jumătatea zilei se bucură de o compania unor oamenii, care îi fac să râdă și să se simtă din nou bine.

Leu

Astrele arată că relațiile sentimentale se vor îmbunătăți considerabil în această zi. Însa daca nu ai deja pe cineva, ai putea foarte usor sa intelnescti pe cineva pe pplacul tau. ÎSpre seară, leii au posibilitatea să experimenteze ceva ce și-au dorit de mult timp, dar nu au avut până acum ocazia.

De asemenea, acest nativ va avea și o zi destul de buna la locul de muncă.

Fecioara

Fecioarele vor incepe sa studieze ceva pe placul lor. Astrele arata că acest nativ este destul de pasional și dedicat. Totodată, acest nativ poate cuceri cu ușurință unele persoane, pe care le simpatizează. În a doua jumătatea zilei, poate avea probleme din cauza unor greșeli făcute în trecut din neatenție. De asemenea, primește niște răspunsuri și găsește un echilibru în sufletul său.

Balanta

Balanțele vor fi surprinse de o idee inovatoarea care vine din partea unor colegi sau prieteni. Cu toate că ideea pare destul de bună la prima vedere, balanțele nu sunt gata să se implice fără să studieze mai mult subiectul, este destul de precaut. Poziția planatelor mai arată că balanțele vor avea ocazia să vadă lucruri sau locuri noi în a a doua partea zilei.

Horoscop 29 iulie 2021. Zodiile cu mare noroc la bani
Horoscop 29 iulie 2021. Zodiile cu mare noroc la bani[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Fazele lunii august 2021: Când este Lună Nouă şi Lună Plină?

Scorpion

Posibil ca săgetătorii să creeze niște certuri și să provoace niște oamenii la emoții. Stelele scot în evidență faptul că săgetătorii se controlează destul de greu în această zi și are mare nevoie de înțelegere. Până la final de zi, primește un răspuns în legătură cu o problemă și se liniștește foarte repede. Poziția planatelor mai arată că  mai poate primi și o sumă de bani de la o persoană apropiată.

Sagetator

Săgetătorii vor avea parte de situatii neasteptate, astrologii nu exclud faptul că acest nativ se poate implica în ceva ce poate stârni controverse. După-amiază,  acest nativ poate fi extrem de sincer și va vorbi despre tot ce îl deranjează în ultima perioadă în viața lui. De asemenea, până la final de zi vor lua o decizie legată job sau de partea sentimentală.

Capricorn

Capricorni au parte de lucruri spontane, care îi pot schimba planurile extrem de rapid. Însă, capacitatea capricornilor de a găsi rezolvări la problemele care intervin îi ajută să depășească perioada aglomerată prin care trece. În a doua partea zilei simte nevoia de a se odihni și de a scoate toate problemele din cap, pentru că creierul lor poate exploda de la atâtea treburi.

Horoscop 29 iulie 2021. Zodiile cu mare noroc la bani
Horoscop 29 iulie 2021. Zodiile cu mare noroc la bani[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Horoscop 28 iulie 2021. Zi cu ghinion pentru aceste zodii. Mare atenție!

Varsator

Pentru varsatori, banii pot veni pe neașteptate și în cele mai curioase locuri. Astrologii arata că vărsătorii au noroc la bani, în special în a doua partea zilei, când acceptă o provocare. De asemenea, astrologii mai remarcă faptul că colegii de muncă pot fi destul de reticenți și ar putea considera că acest nativ se preface. Mare atenție la felul în care transmiteți unele emoții, s-ar putea să exagerați.

Pesti

În această zi, pestii pot să își facă bagajul pentru a pleca într-o vacanță sau pot planifica ce lucruri să își ia în valiză. La inceputul zilei pot face mai multe cheltuieli pentru a achiziționa niște obiecte cu adevărat utile pentru ei și poate chiar pentru membrii familiei. Spre seara, acesti ativi pot savura o cină fantastică alături de niște oamenii pe care de foarte mult timp nu i-a văzut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si