Horoscop 29 septembrie 2023. Trei zodii vor primi bani pe 29 septembrie. Află care sunt zodiile norocoase.

Iată horoscopul complet pentru Berbec, Taur, Rac, Gemeni, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop 29 septembrie 2023: Trei zodii vor primi bani

Horoscop 29 septembrie 2023: Trei zodii vor primi bani

[Sursa foto: Freepik]

Horoscop 29 septembrie 2023: Berbec

Berbecii vor întâmpina niște probleme financiare mâine. Aveți grijă să nu vă uitați portofelul acasă pentru că niciodată nu știți când trebuie să scoateți bani din buzunar.

Citește și: VIDEO- Horoscopul săptămânii 25 septembrie- 1 octombrie. Racii depun eforturi considerabile pentru a găsi echilibrul în viața de cuplu

Horoscop 29 septembrie 2023: Taur

Taurii vor avea o zi norocoasă. Este ziua în care norocul vă surâde, iar astrele anunță o sumă mare de bani care va ajunge în conturile voastre, din motive la care nu vă așteptați, un cadou sau un câștig, poate un bonus la locul de muncă.

Este una dintre cele mai noroase zile ale nativilor Taur.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Horoscop 29 septembrie 2023: Rac

Racii vor avea o zi emoționantă. O sa primiți vești neașteptate, de la oameni apropiați, care vă vor surprinde la maximum. Ce vă doreați de mult timp va începe să prindă contur de azi.

Nu vă faceți griji, o să fiți copleșiți de sentimente frumoase.

Horoscop 29 septembrie 2023: Gemeni

Gemenii au parte nu tocmai de o zi productivă. Începeți ziua agitat, aveți senzația că nimic nu este potrivit planurilor, dar aveți răbdare și grijă la comportament. Nu vreți să vă supărați apropiații, care vă vor ajuta spre sfârșitul zilei să vă bucurați de această zi.

Citește și: Horoscop 2024 Gemeni: Ce ne transmit astrele?

Horoscop 29 septembrie 2023: Leu

Leii se vor relaxa. După o zi încărcată la locul muncă, o să vă bucurați de timp de calitate alături de persoanele dragi, o mică ieșire în oraș sau un film vizionat în sufragerie sunt doar două dintre opțiunile pe care le aveți.

Horoscop 29 septembrie 2023: Fecioară

Fecioarele primesc bani azi. De mult timp nu ați mai fost răsplătite pentru eforturile depuse, dar asta ia sfârșit astăzi. Banii vă vor aduce fericire, de durată, pentru că ce sumă primiți azi se va înmulți până la sfârșitul anului.

Horoscop 29 septembrie 2023: Balanță

Balanțele vor petrece la sfârșit la săptămână. O să vă înconjurați de prieteni și de familie și o să petreceți timp de calitate împreună. 

Citește și: Horoscop 2024 Balanță: Nouătăți pe plan financiar!

Horoscop 29 septembrie 2023: Scorpion

Scorpionii vor scoate bani din buzunar, dar asta nu îi întristează. Vor plăti pentru o vacanță, pentru un articol vestimentar de valoare sau chiar avansul pentru casa visurilor. 

Horoscop 29 septembrie 2023: Săgetător

Săgetătorii sunt contra conometru. Aleargă dintr-o parte în alta pentru a mulțumi pe toată lumea, care îi solicită ajutorul. Epuizarea după o săptămână de muncă nu este recomandată, așa că fiți precauți.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Astrologie octombrie 2023. Cele mai importante aspecte ale lunii

Horoscop 29 septembrie 2023: Capricorn

Capricornii sunt în extaz. Primesc bani și din stânga și din dreapta, banii pe care i-au împrumutat mai de mult. Deși sunt banii voștri, uitați de mult, faptul că vin toți de-o dată vă face fericiți, mai ales că erați în cea mai bună situație financiară din ultimul timp.

Horoscop 29 septembrie 2023: Trei zodii vor primi bani

Horoscop 29 septembrie 2023: Trei zodii vor primi bani

[Sursa foto: Freepik]

Horoscop 29 septembrie 2023: Vărsătorii

Vărsătorii sunt cu capul în nori. Vor să facă mai multe de-o dată, dar uită că nu se pot teleporta. Astrele recomandă să nu vă mai planificați viitorul, nici vacanțele de Crăciun, ci să să profitați de această zi, care vă poate aduce câteva surprize.

Horoscop 29 septembrie 2023: Pești

Peștii sunt sufletul petrecerii. Toată atenția se îndreaptă către voi pe sfârșitul zilei, unde o să fiți înconjurați de prieteni. După mult timp o să puteți să vă arătați personalitatea, iar asta va aduce încântarea celor din jurul vostru.

Citește și: Horoscop dragoste 2024: Bat clopote de nuntă pentru aceste zodii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si