Close sidebar
Close sidebar

Horoscop. Cele trei zodii cu cele mai urâte caractere

Horoscop. Nimeni nu şi-ar dori să fie inclus în categoria celor cu caractere urâte, dar asta este viaţa! Astrele, din păcate, sunt mai puţin generoase cu unii, motiv pentru care aceştia ajung de multe ori să fie prezente de nedorit.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Horoscop. Iată cele trei zodii de speriat:

    Horoscop. Taur

    Nu degeaba i se spune Taur acestui nativ. Pentru că e egoist şi încăpăţânat şi pentru că nu contează decât el şi nimic altceva. De aici şi zgârcenia lui proverbială care îi îndepărtează până şi pe cei pe care într-un fel sau altul îi iubeşte. E mereu pus pe harţă şi se enervează repede, din orice.

    Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

    Citeste si: Horoscop. Trei zodii cu lipici la bani în luna mai

    Horoscop. Peşti

    Blândul şi sensibilul nativ din zodia Peşti nu ai zice că poate să te deranjeze vreodată cu ceva. Ei bine, până când ajungi să îl cunoşti de-a binelea şi să îţi dai seama că nu e nici pe departe atât de sincer şi curat la suflet.

    E schimbător şi dependent şi un maestru în artă minciunii, mai ales atunci când trebuie să iasă el bine dintr-o situaţie încurcată.

    Citeste si: Horoscop. Două zodii care pot cuceri lumea dacă își unesc forțele

    Horoscop. Berbec

    Berbecul te atrage cu energia şi cu poftă lui de viaţă. Şi pe bună dreptate că nu ai cum să îi rezişti.

    Dar ce te faci atunci când începe să îşi impună punctul de vedere cu atâta determinare încât e în stare să te anihileze. Porneşte adevărate războaie pentru a-şi impune ideile. E egoist şi nu îşi recunoaşte niciodată greşelile, potrivit  ele.ro.

    Citeste si: Zodia care este cea mai afectată de pandemie. Blocaj timp de 18 luni

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI