Horoscop de weekend 25- 27 ianurie - BERBECUL

Dragostea este in aer si trebuie sa iti mentii ochii deschisi pentru ea. Daca esti singur, sunt mari sanse ca cineva nou sa se indrepte spre viata ta si sa intre direct in ea. Daca esti deja comis intr-o relatie, partenerul s-ar putea decide sa fie de asa natura cu tine incat sa iti ia presul de sub picioare prin actiunile sale, in sensul bun, desigur.

Orice se poate intampla si nu trebuie sa te inchizi in fata oportunitatilor din fata ta. Da-ti o pauza de la munca si permite romantismului sa infloreasca si vezi ce aduce diferit in viata ta.

Citeste si: AMI si Iulian Angelescu s-au intors aseara in Romania! Despre experienta „Exatlon”: „Am descoperit ca am curaj!”

Horoscop de weekend 25- 27 ianurie - TAURUL

Sunt mari sanse sa primesti o veste la munca ce te poate lasa masca. Toata munca ta asidua poate cunoaste rezultate in cele mai bune moduri posibile. Desigur, te simti ca si cum mereu tu muncesti greu si nu culegi beneficiile, dar acele beneficii te pot izbi ca o gramada de bucati de caramida indreptate spre tine.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Ce spune Cosmin Cernat despre antrenorii celui de-al treilea sezon „Exatlon” – Vladimir Draghia si Giani Kirita

Horoscop de weekend 25- 27 ianurie - FECIOARĂ

Cele mai multe Fecioare au avut parte de stres suficient de mult in ultimele luni, insa pe masura ce intram in februarie, aceasta zodie poate spune “la revedere” stresului. Vin vremuri mai bune.

Recunosti ca meriti si tu vremuri mai bune? Totul va incepe sa capete sens si unele lucruri pe care le-ai lasat sa te deranjeze vor ajunge la un final de drum. Pe masura ce vei avansa in luna, partea ta creativa va dori sa iasa mai mult in fata pentru ca are ceva de aratat lumii. Permitand sa se intample asta si lucrand la lucrurile pe care le iubesti, iti vei aduce succesul pe calea ta.

CITEȘTE CONTINUAREA ÎN PAGINA URMĂTOARE!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si