Close sidebar
Close sidebar

Horoscop decembrie 2019. Zodii care se despart înainte de sărbători

Luna decembrie nu vine cu vești prea bune pentru unii nativi. Vezi cine este posibil să treacă în noul an proaspăt ieșit dintr-o relație.

K.B.,

Horoscop decembrie 2019. Zodii care se despart înainte de sărbători

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Scorpion

Deoarece Mercur retrogradează în zodia Scorpion, pot apărea tensiuni în cuplu, se pot scoate la suprafață secrete care se credeau îngropate definitiv, lucru care poate aduce o ruptură în cuplu.
Nativii acestei zodii sunt sfătuiți să fie comunicativi și să nu fie impulsivi. Gândiți-vă de două ori înainte de a spune ceva sau de a lua o decizie.

Horoscop decembrie 2019. Zodii care se despart înainte de sărbători

Citeste si: Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti anunţă efectuarea primului zbor pe noul heliport de 1 milion de euro

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Fosta noră a Vioricăi Dăncilă o duce greu de când s-a despărţit de fiul acesteia! Elena face naveta de la Videle şi şi-a scos la închiriat garsoniera din Bucureşti!

Taur

Nativii acestei zodii au o mare responsabilitate în această perioadă.

De ei și doar de ei va depinde dacă o relație se va încheia sau o mentalitate, o credință, o filozofie de viață se va schimba și va ajunge la maturitate, astfel încât o problemă de cuplu să fie depășită. Acești nativi sunt predispuși să înșele, însă nimeni nu-i va împinge înspre ispită.

Citeste si: Femeia care i-a cumpărat Furadan Mădălinei Manole a ajuns mare şef la Fisc! Vezi cum a  avansat de trei ori în funcţie Berta Slav şi ce salariu uriaş are!

Citeste si: După ce a pierdut alegerile, Alexandru Cumpănașu cere arestarea familiei lui Dincă ”Au plâns destul verișorii mei!”

Horoscop decembrie 2019. Zodii care se despart înainte de sărbători

Capricorn

Odată cu această lună, Cpricornii se află sub tentația infidelității. Sunt sfătuiți să fie precauți și să-și stăpânească scânteile interioare, pentru că, mai târziu veți regreta.

În același timp, există mulți Capricorni dezamăgiți de partener care se gânesc să-și încheie socotelile în relația pe care o au. Pentr aceștia, nu va fi o despărțire grea, ci mai de grabă vor vedea totul ca o detașare, ca o ușurare care să-i ajute să-și atingă cu mai multă hotărâre obiectivele de viitor. 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI