Close sidebar
Close sidebar

Horoscop decembrie 2019. Zodiile care termina anul în plin succes

Horoscop decembrie 2019. Luna decembrie a început, iar anul 2019 se apropie cu pași repezi de final. Știm că sunteți tare curioși să vedeți ce vă rezervă astrele pentru finalul de an, din acest motiv vă prezentăm un horoscop pentru ultima parte din an.

Raluca Ionita,

Horoscop decembrie 2019. Zodiile care termina anul în plin succes

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Vorbim în special despre cele trei zodii care termină anul în forță, având parte de un succes fantastic pe toate planurile.

Horoscop decembrie 2019. Iarna a început cu numeroase provorări pentru toate cele 12 semne zodiacale, mai ales atunci când vine vorba despre viața sentimentală. Cu toate astea există și nativi care vor reuși să lase în urmă greutățile și vor avea parte de sărbători fericite în compania familiei și prietenilor.

Horoscop decembrie 2019. Gemenii și Fecioarele scapă de griji

Nativii din zodia Gemeni au toate motivele să se bucure în această lună. Aceștia vor avea parte de o iarnă ca-n povești, atât profesional cât și pe plan sentimental.

La locul de muncă, Gemenii vor avea parte de satisfacții uriașe fix atunci când au cea mai mare nevoie. În felul asta poți să-ți duci la îndeplinire toate planurile de dinaintea Crăciunului.

Citeste si: Horoscop de sărbători. Vezi ce îți aduce anul 2020 și care sunt zilele tale norocoase

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: Horoscop. Clasamentul femeilor experte în dormitor, în funcție de zodie

Citeste si: Horoscop. Gelozie extremă: Zodiile care sunt în stare să ucidă atunci când sunt înşelate

Fecioarele nu o duc tocmai rău în următoarea perioadă, motiv pentru care ar trebui să se aștepte la vești cât se poate de bune în următoarea perioadă.

Luna decembrie vine cu liniște și armonie în viața de cuplu, iar dacă nu ați  întâlnit încă sufletul pereche nu aveți motive de îngrijorare. Fecioarele nu vor petrece sărbătorile singure, destinul având grijă să le scoată în cale persoana potrivită, potrivit Horoscop decembrie 2019.

Horoscop decembrie 2019. Zodiile care termina anul în plin succes

Horoscop decembrie 2019. Berbecii au parte de certuri înainte de sărbători

Berbecii nu o duc la fel de bine ca Gemenii și Fecioarele, având tendința de a fi irascibili, mai ales în a doua parte a lunii.

Din acest motiv, nativul din Berbec riscă să petreacă sărbătorile de iarnă într-o atmosferă pe care nu și-au dorit-o Aceștia sunt sfătuiți să aibă grijă cum gestionează relația cu cei dragi din viața lor. Orice nemulțumiri ar avea, Berbecii sunt sfătuiți să mai aștepte câteva zile.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: Horoscop decembrie 2019. Nativii din zodiac au parte de surprize uriașe la final de an

Mai mult decât atât, tensiunile din relația cu persoana iubită pot duce la o despărțire definitivă. Încearcă să eviți deznodământul, însă dacă totuși se întâmplă, nu este cazul să faci o tragedie din asta.

Soarele urmează să răsară din nou pe strada ta, potrivit Horoscop decembrie 2019.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI