Horoscop. Iată care sunt zodiile pe care nici prin gând nu ar trebui să îţi treacă să le jigneşti vreodată:

Horoscop. Scorpion

Fugi cât te ţin picioarele din calea unui Scorpion înşelat. Mai rău că el nu există la acest capitol. Flăcări vede în faţa ochilor atunci când află, iar furia îi întunecă mintea, fără să mai gândească raţional. Nu suportă potenţialele rivale şi va face tot posibilul să le anihileze.

Nu îşi va ascunde aroganţă şi ura. În plus, cu greu vei obţine încrederea Scorpionului, care mereu te va suspectă de gânduri şi intenţii necurate, temându-se mereu de abandon.

Horoscop

Citeste si: Horoscop. Zodia pe care NU o iubeşte nimeni

Horoscop. Peşti

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Femeia născută în zodia Peşti este tăcută şi liniştită, însă puţină lume ştie ce mocneşte în sufletul sau. La prima vedere este o emotivă şi o sensibilă, doar că în realitate este extrem de geloasă şi chiar agresivă atunci când consideră că i-ai fost încălcate aşteptările. Orgoliul este cel care îi face cel mai mult rău în viaţă. Uneori este atât de încăpăţânată încât nu mai este capabilă să vadă realitatea.

Gelozia o poate duce la depresie.

Citeste si: Horoscop decembrie 2019. Surprize pentru trei nativi din zodiac

Horoscop

Horoscop. Taur

La capitolul gelozie nu stau deloc bine nici femeile din zodia Taur. Nu suportă ideea că cineva ar putea fi mai bun şi le-ar putea lua locul alături de bărbatul pe care îl iubesc.

De aceea, sunt mereu pe faza şi observă orice detaliu ar putea să dea de gol o infidelitate şi devin repede suspicioase. Ideea este că ele iubesc liniştea, echilibrul, stabilitatea şi de aceea se şi aprind când bănuiesc vreo infidelitatea.

Citeste si: Horoscop. Ce ai fost într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodie

Horoscop. Rac

O zodie de apă foarte geloasă este Racul. Femeia sensibilă şi iubitoare are şi ea limitele ei. Mai exact, se dăruieşte cu totul, dar are pretenţia că şi cel de lângă ea să facă acelaşi lucru. Singură diferenţa faţă de restul zodiilor geloase şi posesive este că această nu are curajul să reacţioneze în vreun fel, dar fierbe pe dinăuntru. Se transformă pur şi simplu, devine super vulnerabilă şi închisă în sine. Cel care a trădat-o nu îşi va mai câştiga vreodată iertarea.

Horoscop.ele.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si